Breaking News
Home » Santai » Yahooo Sekolah Dah Cuti

Yahooo Sekolah Dah Cuti

Kenapa pula aku yang bersorak bila sekolah cuti? Aku bukan cikgu pun apa lagi bukannya murid.Mungkin aku tengah mamai lot sebab tak cukup tidur kerana layan bola awal pagi tadi.MU kalah 1-3..hehe eh lupakan je lah..lari tajuk!!

Sebenarnya bila sekolah cuti ini ada senang sikit sebab tak payahlah lagi pagi gelap aku kena hantar bebudak ke sekolah.Sebab kekadang terkejar kejar mana nak hantar budak sekolah,mana nak pergi kerja.Jadi 2 minggu ni aku terus je pergi kerja.Terbaik..Jadi cuti sekolah ni tak kemana mana ke? Aku belum ada plan kemana mana lagi.

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

11 comments

  1. huhu..
    budak sekolah stat cuti..
    kami budak uitm ne blik u..
    cuti dah habis…huhu

  2. seronok gi keja time cuti sekolah…jalan tak jem lagi haha,lancar perjalanan.

  3. cuti sekolah dah start..
    seronokla bebudak…hihi

    jom singgah blog cik ana..
    komen psl al-Quran palsu..

  4. ni apo cito ni?sekolah yg cuti,bapak pulak yg lebih2..hehehe 🙂

  5. Yeepii….

    Video Gol Champion League Final 2011 .Barcelona 3 – Manchester United 1

  6. sukanya tak yah hntr anak ke sekolah ye?meh kita plan minum2 cendol mgu dpn jom kiz…meh la ke rompin jap..hehe

  7. Bebudak? Apakah anda seorg drebar bas skolah? Herher~

  8. Bro…cuti sekolah banyak kenduri kahwin…tu yang best juga…jenuh atur mana nak pi…

  9. oh…dah beranakan bes la cuti2 sekolah ni. boleh gi jln2. huhu…

    tpi kalau tngah pokai pyh gak tu…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *