Menu Tutup

Yahoo !!! Mana Google ?

18 September

1st time aku buat entri macam ni.Rasa malu lak nak tunjuk.Benda sikit je tak macam orang lain punya.Tapi kehairanan yang melanda ini membuat aku membuat entri…haha.Pada hal tak ada idea nak tulis apa..keh keh.Persoalanannya..yahoo je..mana pi google yang selama ini penyumbang tertinggi? Kenapa dia hilang dari senarai penderma? Kena siasat ni..sebab baru hari ni aku perasan..sebab jarang check..kah kah

17 September
16 September

Kat atas tu adalah stastitik trafik yang masuk dari search engine pada 18-09-2011 (semalam).Hari ini pun sama penyumbang tertinggi adalah yahoo..tahniah yahoo..haha.Mungkin google dah tak kenal blog aku kot..adeh..tapi bila aku test keyword banyak entri yang lepak muka pertama..huhu..Yang “about” tu enjin apa kejadah lak? Altavista tu tahu le aku..Misteri sungguh…Ini trafik sejak 2 ke 3 hari ni je bila aku mula cuit2 sikit SEO..kalau tak..trafik macam hampeh je..kah kah.Inilah trafik bermusim namanya..esok lusa mencanak dia jatuh balik..haha.

Tak po laa..malam ni layan mancing la..kasi campak segala stress..!! oit ikan siap la kau malam ni..joran champion dah turun..umpan power pun dah siap buat tadi..ceh macam power le sangat..peace..

11 Comments

  1. kiz

    Bro Ahmad : sebab google langsung tak lekat le entri ni keluar..huhu..dah kena penalti ke aku ni..haha..sedey.. adeh trafic mcm tu sekali sekala je..bukan sepanjang masa..bila ada isu..lepas tu kena dengan keyword dia..sangkut laa kat search engine..kalau tak der..kureng ler sikit.

  2. PeRmAtA bIrU

    hoho… saya x pernah check pon… kalau nak check pon tengok nuffnang n stat… huhu..

    sonok la dapat mancing kan??? huhu… terapi stress katanya…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *