Breaking News
Home » Uncategorized » Yahoo !!! Mana Google ?

Yahoo !!! Mana Google ?

18 September

1st time aku buat entri macam ni.Rasa malu lak nak tunjuk.Benda sikit je tak macam orang lain punya.Tapi kehairanan yang melanda ini membuat aku membuat entri…haha.Pada hal tak ada idea nak tulis apa..keh keh.Persoalanannya..yahoo je..mana pi google yang selama ini penyumbang tertinggi? Kenapa dia hilang dari senarai penderma? Kena siasat ni..sebab baru hari ni aku perasan..sebab jarang check..kah kah

17 September
16 September

Kat atas tu adalah stastitik trafik yang masuk dari search engine pada 18-09-2011 (semalam).Hari ini pun sama penyumbang tertinggi adalah yahoo..tahniah yahoo..haha.Mungkin google dah tak kenal blog aku kot..adeh..tapi bila aku test keyword banyak entri yang lepak muka pertama..huhu..Yang “about” tu enjin apa kejadah lak? Altavista tu tahu le aku..Misteri sungguh…Ini trafik sejak 2 ke 3 hari ni je bila aku mula cuit2 sikit SEO..kalau tak..trafik macam hampeh je..kah kah.Inilah trafik bermusim namanya..esok lusa mencanak dia jatuh balik..haha.

Tak po laa..malam ni layan mancing la..kasi campak segala stress..!! oit ikan siap la kau malam ni..joran champion dah turun..umpan power pun dah siap buat tadi..ceh macam power le sangat..peace..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

11 comments

  1. den bokonan bonar ngn seo ni. tp haremm nk phm ><“

  2. itulah kelebihan bermain seo…trafik sentiasa ada…

    tp itu la,mungkin akan hilang sedikit ‘jiwa’ entrynya…ngee 🙂

  3. ganas.. aku takde dari yahoo.. semua google je. haha

  4. biar betul..tu baru yahoo dah banyak tu..google lagi hebat hmm, tahniah

  5. Bro Ahmad : sebab google langsung tak lekat le entri ni keluar..huhu..dah kena penalti ke aku ni..haha..sedey.. adeh trafic mcm tu sekali sekala je..bukan sepanjang masa..bila ada isu..lepas tu kena dengan keyword dia..sangkut laa kat search engine..kalau tak der..kureng ler sikit.

  6. cuak aku bro..tahniah..

    cubo cari kek somak samun tu..mano tau kok ado lak google ke situ..

  7. hoho… saya x pernah check pon… kalau nak check pon tengok nuffnang n stat… huhu..

    sonok la dapat mancing kan??? huhu… terapi stress katanya…

  8. selamat memancing bro..pancing apa tu?..ikan puyu ke?..

  9. ermmmmm…kurang phm sket la…nnt sy bc blk erk…nway..congrats dpt trafic yg bz

  10. mana google?

    ————————-

  11. er..kebetulan aku cari info n terpapar pula blog kix ni ka google..nape xde pulak?.hehe…error hari dah ok dah kan?..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *