Breaking News
Home » Teknologi » WOWLOUD | Pengemar Muzik Ini Untuk Anda

WOWLOUD | Pengemar Muzik Ini Untuk Anda

Wowloud. Apa itu wowloud? WOWLOUD adalah perkhidmatan yang menawarkan pelbagai genre muzik melalui dalam talian.WOWLOUD dibangunkan oleh MNC Wireless Berhad dimana melalui perkhidmatan ini pengemar muzik akan disajikan lebih dari 1 juta lagu dalam berbagai genre muzik. Menarik bukan.

Terdapat tiga kategori yang boleh digunapakai pengguna untuk menikmati perkhidmatan ditawarkan WOWLOUD iaitu WOWLOUD FREE, WOWLOUD Premium dan WOWLOUD Premium+.Ada yang percuma dan ada yang berbayar.Macam biasa jika guna yang percuma akan diselang-selikan dengan iklan.Perkhidmatan yang percuma juga memerlukan pengguna untuk membuat permohonan melalui e-mel untuk mendapat undangan eksklusif di laman web www.wowloud.com.
Untuk perkhidmatan premium dan premium + pengguna perlu melanggan dengan dikenakan bayaran.Buat masa ini hanya WOWLOUD FREE yang boleh digunakan kerana perkhidmatan muzik dalam talian ini masih dalam percubaan dan akan beroperasi sepenuhnya pada pertengahan oktober 2011.
Klik www.wowloud.com untuk mencuba perkhidmatan ini..tak perlu nak download untuk mendengar..selamat mencuba.

Check Also

Pray For Nepal Oleh LINE

LINE Perkenal Pelekat Pray For Nepal

LINE Perkenal Pelekat Pray For Nepal. Berbagai cara boleh dibuat dalam menyalurkan bantuan kepada mangsa …

5 comments

  1. makin senang nak dengar lagu… cd dah x berfungsi sangat sekarang… hehhehe…tapi macam susah gak nak guna… ada plak berbayr n free.. hurm…saya bukan pengemar muzik… 🙂

  2. macam2 ada skang ni…

  3. Best ni…nanti try 🙂 thx bro..

  4. wow..best laman ni..dgr dulu kalo syok baru downlod..hehe…

  5. lagu melayu pun ada ke ?..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *