Home » Berita » Video Bogel Melia Aimelia Memang Sahih – Rotikaya.com

Video Bogel Melia Aimelia Memang Sahih – Rotikaya.com

Bukti Video Bogel Melia Aimelia Sahih | Pemilik Blog Rotikaya Ada Bukti Video Milik Melia Aimelia – Merujuk dengan isu video bogel individu yang seakan Melia Aimelia yang tersebar sedikit masa lalu,pemilik blog hiburan rotikaya.com tampil menyatakan yang dia mempunyai bukti yang mengatakan video itu sahih milik Melia Aimelia.Seperti yang dipetik dari akhbar harian yang tak kurang sensasinya..hehe Harian Metro pemilik blog itu menyatakan..
“Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.
Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.
Bagi akulahkan.. kalau tak ada angin manakan pokok boleh bergoyang..tapi kan lebih baik kalau angin tu dari awal-awal jangan goyang pokok..settle cara peribadi..tak yah nak siar-siar dulu..apa-apa pun dua-dua pihak tepuk dada tanya iman..benar atau salah hanya Allah yang mengetahui..

sumber 

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. hah..punggah !

  2. Jos Revalution

    sapa suruh xda angin pokok di goyangnya…kes ni dah masok mahkamah!..

  3. Azhafizah[フィザ]

    macam macam kontroversi artis ni..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *