Breaking News
Home » Uncategorized » Vector – Terima Kasih Azhafizah Si Hati Merah Jambu

Vector – Terima Kasih Azhafizah Si Hati Merah Jambu

Akhirnya siap juga vector yang dinantikan dari sahabat blogger Azhafizah.Hari tu sesaja request vector kat dia masa borak-borak kat group FB blogger sengal.Tak sangka pula dia terima permintaan spontan aku.Bukan apa bila ke blog dia selalu ada entri tentang vector ni.Nak gak merasa ada vector eh..haha.Jadi hasilnya seperti kat bawah ni.bagi aku memang ada iras-iras ni..haha.terbaik hasil kerja blogger Si Hati Merah Jambu ni.
Amacam vector ini? Ada gaya mutu dan keunggulan tak? Meh terjah Azhafizah DISINI.

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

6 comments

  1. wah smart tu…baru nampak muka real bro..ekekeke :p

  2. Azhafizah[フィザ]

    sama sama..akan berusaha lebih baik lagi..terima kasih sekali lagi ^_^

  3. Wah! hebat…

  4. cool.. smart mcm ni mana boleh masuk ladang nih… heee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *