Breaking News
Home » Info Sukan » UPDATE PIALA SUZUKI 2010 : Malaysia VS Thailand

UPDATE PIALA SUZUKI 2010 : Malaysia VS Thailand

Salam…Baru je tamat perlawanan antara Malaysia dan Thailand yang berkesudahan seri 0 – 0..Apa pun kita masih boleh ucapkan tahniah kepada pasukan kebangsaan yang mampu mengekang asakan pasukan Thailand yang juga mahu mencari kemenangan.
Apa yang dapat aku katakan kegagalan kita memberi saingan kepada separuh masa pertama adalah salah satu punca kita gagal dalam misi menumbangkan pasukan gajah putih itu..Tapi kekentalan bahagian pertahanan dan kecemerlangan pengajaga gol banyak membantu kita dari kalah lagi..Thailand banyak peluang tapi gagal menjaringkan gol..Apa apa pun selamat berjuang dan semoga berjaya dalam perlawanan menentang Loas nanti..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

5 comments

  1. huh.. ok lah 2.. nasib baik seri.. keep it up Malaysia!

  2. yeah … aku tengok tadi memang kena asak..cuma Siam tak dapat gol je…

  3. malaysia main bagus cuma..haha

  4. nasib baik kan. tak mcm lawan indonesia ri tu

  5. Diorg sume boleh main dgn baik sebenarnya, cuma mental je lemah sikit… Klu stakat keupayaan ngan skil x jauh beza pon ngan team lain…. Tewaskan loas, Malaysia Bolehhhhhhhhhh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *