Breaking News
Home » Santai » Undilah Mereka Demi Masa Depan Dunia Blogger

Undilah Mereka Demi Masa Depan Dunia Blogger

As salam semua.Tajuk je dah memang skema habis.Biasalah nak raih undi ayat mesti power.Ok..sebut pasal mengundi ni..dah bubar parlimen ke..tetiba je ada undi mengundi ni.Sebenarnya sebab ni ha..Social Media Awards 2012.Memang tengah hangat sekarang calon-calon berkempen.Sasaran paling utama adalah shoutbox.Aku tak kisah pun nak kempen cara apa janji korang semua bahagia.Dan aku buat entri ni pun nak berkempen juga..tapi nak tolong kempen untuk mereka-mereka ni..

Apa kata ringankan jari-jari anda untuk menekan button vote mereka..

1- http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=39 vote untuk http://josrevalution.blogspot.com ( kategori Best of the Best Blog of the Year )


2- http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23 vote untuk http://afzalsukasuki.blogspot.com ( kategori Most Funniest Blog )

3- http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38 vote untuk http://www.azhafizah.com ( kategori Upcoming Blogger Of The Year )

ok..jangan lupa vote untuk mereka..!! aku tak bertanding sebab tak layak lagi kot tapi aku hantar wakil je.. aku wakilkan blog aku yang lagi satu ni dalam kategori Worst Blog Of The Year.. haha kategori worst je eh.. kalau rasa blog aku yang lagi satu tu worst dan teruk leh ler undi kat http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 pilih vote untuk .. haha..

Tapi sebelum mengundi kena daftar dulu.. ikutlah step yang disuruh tu..kalau korang rasa nak join gak..letak je blog korang sekali..bukan kena bayar pun..ok selamat mengundi.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

5 comments

  1. haha.. tanks kiz.. kjap lg gua pun nak berkempen ni..

  2. hahaha wah ko pon ada bro?jap aku nak undi gak 🙂

    p/s: trimas bro..aku tacing nih

  3. dah signup nk undi tekan vote mcm xkua pape lak huhu..xreti larrr..

  4. ohh masuk jugak ek? good luckk

  5. terharu nye..thanks bro kiz..fiza juga dah vote untuk ohsensasi.com kan..bukan .net..

    sama sama berjuang..semoga ada rezeki.aminn

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *