Breaking News
Home » Uncategorized » Umie Aida Berhijab

Umie Aida Berhijab

Umie Aida Berhijab , Umie Aida Pula Bertudung , Gambar Umie Aida Berhijab – Terbaca kat akhbar online tentang berita seorang lagi selebriti telah mula bertudung atau berhijab. Umie Aida kini telah mula berhijab. Untuk mencari berita lanjut , terus skodeng beberapa blog hiburan yang meletup-letup dan memang ada posting tentang ini. Kalau macam itu baguslah. Berubah kearah yang lebih baik memang sangat dialu-alukan. Semoga lebih ramai yang akan mengikut jejak Umie Aida. Bukan dikalangan artis sahaja, tapi orang yang bukan artis juga. Tak kiralah siapa , tapi bagus kita lihat dari orang yang terhampir dengan kita iaitu keluarga. 
Menurut Umie Aida melalui petikan di beberapa artikel berkaitan dirinya telah berhijab , dia mula terbuka hati memakai tudung sejak mengikuti kelas agama tahun lalu. Dia turut menyatakan , rasa tidak lengkap andai keluar rumah tanpa hijab. 
Mudah-mudahan wanita yang berhijrah itu dirahmati Allah.” 


Hai Nabi, katakanlah kepada isteri-isterimu, anak-anak perempuanmu, dan isteri-isteri orang mukmin, hendaklah mereka mengulurkan jilbabnya keseluruh tubuh mereka, yang demikian itu supaya mereka lebih mudah untuk dikenal, karena itu mereka tidak diganggu. Dan ALLAH adalah Maha Pengampun lagi Maha Penyayang” (QS. Al Ahzab : 59)

sumber berita BH Online / Gambar – Rotikaya.com

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *