Breaking News
Home » Santai » Twitt .. Twitt Burung Berkicau

Twitt .. Twitt Burung Berkicau

Akhir-akhir ini aku agak beralih selera..dari western ke african food..abaikan..jauh sangat perumpamaan aku tu.Bukan apa sejak akhir-akhir ni aku lebih terdorong nak bertwitt-twitt kat twitter.Buat akaun dah lama,cuma jadi tempat tempek entri je.Tapi sekarang dah mula nak twitt2 lak.Seronok juga eh..( tapi jangan ler sampai melalaikan ).Agaknya dah bosan kot dengan Facebook..( memang dari dulu aku agak kureng dengan FB ).

Jadi..sesiapa yang ada akaun twitter tu..meh ler follow aku kat @kizmyself ..haha..nanti aku follow lah balik..tak der nak kaut apa apa keuntungan..sekadar nak berborak dan tambah kenalan..skema betul ayat den ni.

pssttt : apa motif ekau post entri ni kiz? haha..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

10 comments

  1. twit twiiitt…ck xde tweet..
    ok, siap bg pandtun. hew hew hew..:P

  2. sudah follow..hehe..fiza pun kurang ngan twitter ni.aktif pun kekadang je..fb tu aktif untuk group je..

  3. huhu.bgus2 sesekali ubah selari tak rugy 🙂 huhu .. thnk dtg my blog nnty folow la eh 🙂

  4. patutlah asyik dia je dok kat twitter tuh

  5. tweet2…hehehe…aktif la bertweet slps bosan ngn fb..hikhikhik

  6. den tak do twet2 ni..dulu kek kg main twet2 ado la..kih kih kih

  7. sy blom ada tweeter

  8. alamak..aida tak ada tweet2 pulak.. tak reti men natang tu 🙂

  9. dah follow bro kiz..hehe..sy pn dah jarang2 bukak fb..bukak fb untuk ping entri baru je..hua3..

    Aku Anak Labuan

  10. fb jarang..twitter pun jarang..
    blog pun dah semakain jarang2..heheh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *