Menu Tutup

Twitt .. Twitt Burung Berkicau

Akhir-akhir ini aku agak beralih selera..dari western ke african food..abaikan..jauh sangat perumpamaan aku tu.Bukan apa sejak akhir-akhir ni aku lebih terdorong nak bertwitt-twitt kat twitter.Buat akaun dah lama,cuma jadi tempat tempek entri je.Tapi sekarang dah mula nak twitt2 lak.Seronok juga eh..( tapi jangan ler sampai melalaikan ).Agaknya dah bosan kot dengan Facebook..( memang dari dulu aku agak kureng dengan FB ).

Jadi..sesiapa yang ada akaun twitter tu..meh ler follow aku kat @kizmyself ..haha..nanti aku follow lah balik..tak der nak kaut apa apa keuntungan..sekadar nak berborak dan tambah kenalan..skema betul ayat den ni.

pssttt : apa motif ekau post entri ni kiz? haha..

10 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *