Breaking News
Home » Uncategorized » Top 3 Referring Site Bulan Ogos

Top 3 Referring Site Bulan Ogos

Top 3 Referring Site Bulan Ogos adalah entri untuk aku war-war kan 3 blog yang menghantar traffik tertinggi ke blog aku ni untuk bulan Ogos..sesaja nak bagi direct backlink..haha.Salah satu penghargaan juga untuk Top 3 Referring Site/blog ni.Referring ini tidak termasuk dari google,facebook,yahoo,bing,shoutbox dan lain-lain.Referring ini datang terus dari blog itu,mungkin dari bloglist mahu pun backlink yang mereka buat.Jadi jom terjah..haha

Top 3 Referring Site Bulan Ogos ( Urutan mengikut traffic tertinggi )
1-http://bloqkami.blogspot.com
2-http://aku-freaky-falcon/blogspot.com
3-http://arituarini.blogspot.com

Lepas ni nak buat minggu-minggu lak..haha
sumber http://www.histats.com

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

5 comments

  1. hah? serius? hehe seronok jugak perasaan bagi trafik kat orang rupanya.

  2. biasa yg pengomen tegar je ni..haha,,,

  3. hoyeahh hoyeahh.. aku nombor 2.. nak buat jugak la camni

  4. singgah mai sini .. freaky memang penyumbang trafik 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *