Home » Uncategorized » Top 3 Blog Referring Traffic | 8 Until 14 September 2011

Top 3 Blog Referring Traffic | 8 Until 14 September 2011

Hari ini aku keluarkan top 3 referring blog untuk seminggu yang dikira dari 8 hingga 14 September.Aku gunakan google analytic sebagai rujukan top 3 referring blog.Macam biasa 3 top 3 akan terpampang di ruangan promosi didalam blog ni..kalau nak tahu tu dekat dengan shout box tu.Terima Kasih buat semua.Untuk tidak menghampakan yang lain aku letakkan 10 referring terbanyak minggu ini..sebagai direct backlink…hehe..tapi 3 teratas je yang akan di berada di ruangan promo selama seminggu.

1-Josrevalution.blogspot.com
2-Aku-Freaky-Falcon.blogspot.com
3-CikguBadarudin.com

KLIK UNTUK TENGOK UNTUK 7 LAGI LINK


4-ArituArini.blogspot.com
5-Nurazizahyahya.blogspot.com
6-aimieamalinaazman.blogspot.com
7-elihjapahar.blogspot.com
8-MaiDariBendang.blogspot.com
9-Rafinamimi.com
10-uncle-hairee.blogspot.com

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

9 comments

  1. numbo ompek pun jadi lah.. kih kih kih kih..

  2. akak tak de…:p

  3. weewiittt!
    name ku ade disini
    hehehehe
    maceeeeeh cek kiz =]

  4. halamak aku jatuh no 2.. haha x leh jadi ni.. dah bz skang

  5. tahniah pada yang tersenarai tu…

  6. Nape ada no 4, 5, 4, 5 ….haha! masuk senarai top 10 (top 12) jg tq

  7. hahaha..kaki sepak memang no 1 punya lah..huhu..seminggu ntah berapa kali sepak dah..fuhh..kaya2..:)

  8. mcm mana nak tersenarai ni bro..citer sikit..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *