Menu Tutup

Top 3 Blog Referring Traffic | 8 Until 14 September 2011

Hari ini aku keluarkan top 3 referring blog untuk seminggu yang dikira dari 8 hingga 14 September.Aku gunakan google analytic sebagai rujukan top 3 referring blog.Macam biasa 3 top 3 akan terpampang di ruangan promosi didalam blog ni..kalau nak tahu tu dekat dengan shout box tu.Terima Kasih buat semua.Untuk tidak menghampakan yang lain aku letakkan 10 referring terbanyak minggu ini..sebagai direct backlink…hehe..tapi 3 teratas je yang akan di berada di ruangan promo selama seminggu.

1-Josrevalution.blogspot.com
2-Aku-Freaky-Falcon.blogspot.com
3-CikguBadarudin.com

KLIK UNTUK TENGOK UNTUK 7 LAGI LINK


4-ArituArini.blogspot.com
5-Nurazizahyahya.blogspot.com
6-aimieamalinaazman.blogspot.com
7-elihjapahar.blogspot.com
8-MaiDariBendang.blogspot.com
9-Rafinamimi.com
10-uncle-hairee.blogspot.com

9 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *