Menu Tutup

Top 10 Referring Blog 17 September – 28 September 2011

Macam biasa,tiap-tiap minggu aku ada keluarkan senarai top referring / link rujukan yang menghantar pengunjung ke blog ini.Ini salah satu penghargaanlah kira..seperti apa yang biasa orang cakap tu..apa yang anda bagi anda akan dapat semula…haha.kali ini aku senaraikan 10 blog yang memberi rujukan tertinggi..( shoutmix,search engine,Fb dan lain2 tak kira ) hanya link blog sahaja..haha

1-Josrevalution.blogspot.com
2-Arituarini.blogspot.com
3-Nurazizahyahaya.blogspot.com
4-Aku-Freaky-Falcon.blogspot.com
5-Puterikasih.com
6-FaizalFredley.com
7-Harrazdani.blogspot.com
8-Maidaribendang.blogspot.com
9-Bloqkami.blogspot.com
10-Coretanyiewin.blogspot.com

3 yang teratas aku letak link dia kat ruangan shotbox tu..sebab ruangan shoutbox la ruangan yang paling di cari pengunjung..haha.

8 Comments

  1. josrevalution

    uit2..gua masih kekal..haha…terimakasih bebanyak kiz..:)..akn ku balas dengan sepakan padu aku ni..huhu..entah memane aje le..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *