Breaking News
Home » Uncategorized » Top 10 Referring Blog 17 September – 28 September 2011

Top 10 Referring Blog 17 September – 28 September 2011

Macam biasa,tiap-tiap minggu aku ada keluarkan senarai top referring / link rujukan yang menghantar pengunjung ke blog ini.Ini salah satu penghargaanlah kira..seperti apa yang biasa orang cakap tu..apa yang anda bagi anda akan dapat semula…haha.kali ini aku senaraikan 10 blog yang memberi rujukan tertinggi..( shoutmix,search engine,Fb dan lain2 tak kira ) hanya link blog sahaja..haha

1-Josrevalution.blogspot.com
2-Arituarini.blogspot.com
3-Nurazizahyahaya.blogspot.com
4-Aku-Freaky-Falcon.blogspot.com
5-Puterikasih.com
6-FaizalFredley.com
7-Harrazdani.blogspot.com
8-Maidaribendang.blogspot.com
9-Bloqkami.blogspot.com
10-Coretanyiewin.blogspot.com

3 yang teratas aku letak link dia kat ruangan shotbox tu..sebab ruangan shoutbox la ruangan yang paling di cari pengunjung..haha.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

8 comments

  1. aik..xdak pun..hehehe,,lawak jer..:D

  2. yesssszaaaa akhirnya aku masuk list…thanks

  3. yeah dah naik ke tangga kelima..minggu lepas kat tangga ke10..heheheh

  4. uit2..gua masih kekal..haha…terimakasih bebanyak kiz..:)..akn ku balas dengan sepakan padu aku ni..huhu..entah memane aje le..

  5. alamak ai..naik satu anak tangga.. ok la tu. layak ke serauh akhir la mcm ni..kih kih kih..

  6. nice2..

  7. fuhh bila jarang update, nak jadi referring blog pun susah. huhu top 10 pun jadi laa

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *