Breaking News
Home » Info Sukan » Tiket Piala AFF Suzuki 2014 Online Dan Harga

Tiket Piala AFF Suzuki 2014 Online Dan Harga

Tiket Piala AFF Suzuki 2014 , Ticket Online , Harga Tiket , Ticket Price | Piala AFF Suzuki 2014 atau AFF Suzuki Cup bakal berlangsung pada bermula dari 22 November 2014. Peringkat awal akan dibahagikan kepada dua kumpulan iaitu A yang berlangsung di Vietnam dan B di Singapore. Malaysia atau Harimau Malaya akan bermain dalam kumpulan B bersama Singapore, Thailand dan Myanmar. Untuk penyokong pasukan Malaysia , anda sudah boleh membeli tiket bermula pada 4 November 2014. Cara pembelian tiket adalah seperti dibawah.
Tiket Online Piala AFF Suzuki , Online Ticket 
Bagi penyokong Malaysia yang ingin menyaksikan perlawanan Malaysia di Stadium Jalan Besar, anda boleh membuat tempahan secara online melalui laman web www.sportshubtix.sg 
Pembelian Tiket Di Lokasi 
Selain secara online, anda juga boleh membeli tiket secara terus melalui kaunter di Sports Hub di Stadium Tertutup Singapura dan juga di semua kaunter perkhidmatan pos, SingPost. Bagi perlawanan yang melibatkan Malaysia dan Singapore di Singapore Sports Hub National Stadium , anda hanya boleh membeli tiket melalui FAM.
Harga Tiket , Ticket Price
Berikut adalah harga tiket bagi perlawanan Piala AFF Suzuki 2014 yang akan berlangsung di Stadium Jalan Besar adalah $S26 (RM66.94) untuk grand stand dan S$18 (RM46.34) untuk tempat duduk galeri.

JADUAL PIALA AFF SUZUKI 2014
Tiket Online Dan Harga Piala AFF Suzuki 2014

 

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *