Breaking News
Home » Berita » Tiket Percuma Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2014

Tiket Percuma Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2014

Tiket Percuma Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2014 , Tiket Final JDT vs Pahang 1 November 2014. Peminat bolasepak terutama anak-anak Johor yang menjadi penyokong kuat JDT pasti tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan tiket percuma perlawanan akhir nanti. Ada berita baik untuk anda sebab Menteri Besar Johor , Datuk Seri Haji Mohamed Khalid Nordin ada menyediakan 2000 tiket percuma untuk warga Johor. 
Perkara ini diumumkan oleh MB Johor dalam laman facebook beliau petang tadi. Jadi inilah peluang buat penyokong JDT untuk mendapatkan tiket percuma. Anda perlu mengikuti halam facebook Tan Sri Mohamed untuk mengetahui cara untuk mendapatkan tiket percuma ini. Dibawah adalah petikan yang disiarkan melalui halaman facebook Tan Sri dan juga pautan untuk anda mengikuti perkembangan tentang tiket ini.

Tiket Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2014 JDT vs Pahang

PETIKAN PENGUMUMKAN 2000 TIKET PERCUMA DI LAMAN FACEBOOK MB JOHOR

Saya berbesar hati untuk menyediakan sebanyak 2,000 tiket percuma untuk anak Johor bagi bersama-sama memberi sokongan kepada pasukan JDT pada perlawanan akhir Piala Malaysia yang akan berlangsung pada 1 November ini di Stadium Nasional Bukit Jalil .

Maklumat lanjut terus ikuti facebook saya untuk mengetahui cara mendapatkannya.

Tiket Percuma Final Piala Malaysia 2014

Check Also

Keputusan Undian Piala FA 2018

Keputusan Undian Piala FA 2018

Keputusan Undian Piala FA 2018. Undian pusingan 1 dan pusingan 2 Piala FA telah pun …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *