Home » Uncategorized » Tiket Final Piala Malaysia 29-10-2011 | Mula Jual 25-10-2011

Tiket Final Piala Malaysia 29-10-2011 | Mula Jual 25-10-2011

Tiket final Piala Malaysia yang akan berlangsung di Stadium Shah Alam antara Negeri Sembilan dan Terengganu akan mula dijual esok 25 oktober 2011.Harga tiket adalah RM50 bagi semua tempat duduk.

Tiket boleh dibeli di kaunter tiket Stadium Shah Alam dan kaunter tiket di negeri masing-masing.Pastikan kaunter yang disahkan.Untuk tempahan online boleh lakukan DISINI.

Nampaknya harga untuk final Piala Malaysia tahun meningkat.Harga tiket RM50 untuk semua tempat duduk.Alahai..tak terlalu mahal ke ni? Tapi tak kisahlah,kepada peminat bolasepak tempatan dan penyokong pasukan yang terlibat cepat dapatkan tiket anda..dah pastinya kalau tiket perlawanan akhir ni memang cepat habis..harap tiada aktiviti ulat tiket.

Perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 akan berlangsung di Shah Alam pada Sabtu 29 Oktober 2011 antara Negeri Sembilan vs Terengganu … hobin jang hobin…nelang ganu nelang..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

13 comments

  1. fuhh..nak gi tempah lu la..huhu

  2. Jauhnya…mcm mn nak pi tengok huhu

  3. ulat tiket x pernh x ade.. haram btol.

  4. tgk kat rumah lagi best..siap ada ulang tayang…hehe

  5. kemaghin lae den dah boli..boli tv la..tiket tk dapek..jauh nak poe cam no..

  6. sy sebagai fan trengganu kecewa gile ngn FAM ni..sy tak pegi, tpi mmg ramai memember sy yg niat nak pegi kat stadium rase kecewa ah ngn knaikan harga tiket.. dah la shah alam tu jauh.. tokey2 bas kat sini pon cekik darah, pegi blek, blnje mkn minum kt sane dh kire bratus dah modal nk bak kuar… kalo ye pon nk wat 50 inggit, tgk padang la.. ni padang mcm padang ragut je… tk berbaloi lansung.. FAM mmg tk gune..

  7. buat kat shah alam jugak ko? stadium situ tak best la bro..kalau kat STAR paroi kan best! huhuhuhu hoben jang hoben! musuhnya habis binasa!

  8. Mahal boh tiket tahun nih. tgk depang tv jelah..

  9. alah kite org perak..lah huhuh ^_^

  10. agak2 la sape yang menang kan???

  11. ouhh..ape tu? bolaaa je keje.. hehee

  12. tiket mahal gila,,huhu..patut rm 20 je..ni smua tempat duduk tak kira grandstand ke tak, smua dicaj rm50 huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *