Home » Uncategorized » Tiara Jacquelina dan Aznil Terima Ugutan Bunuh | Sebab Batik Dan Kebaya Je ?

Tiara Jacquelina dan Aznil Terima Ugutan Bunuh | Sebab Batik Dan Kebaya Je ?

Fuhh..macam-macam dah dunia ni.Kecanggihan laman sosial membolehkan manusia membuat apa saja kenyataan.Kutuk,hina,marah,maki dan macam-macam lagi.Yang terbaru buat ugutan pula..ugutan bunuh tu beb.Ini terjadi pada Tiara Jacquelina dan Aznil Haji Nawawi gara-gara kebaya dan batik yang dipakai seperti dalam poster teater The Secret Life of Nora.
Aznil pula menerima ugutan berbunyi seperti ini “but why do you claim the indonesian batik at #thesecretlifeofnora! I will kill u if u dt stop”.Kekadang bila fikir-fikir balik macam tak masuk akal je nak ugut orang sebab cakap yang kebaya dan batik tu hak bangsa dia.Kenapa ler suka sangat cari jalan gaduh.


Artis lain yang mendapat kejian dari pemegang akaun twitter itu adalah pelakon Adibah Noor, Ryan Silverman, Amy Search, Yuna dan beberapa lagi artis dari Malaysia secara rambang.

Sisipan Bawah : Promo sikit untuk teater ni..huhu.Teater The Secret Life of Nora kini sedang dipentaskan di Istana Budaya, Kuala Lumpur sehingga 16 Oktober 2011.Mari beramai-ramai..haha


Sumber 

Check Also

The Red Warriors

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ?

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ? Itulah persoalan yang mungkin bermain difikiran peminat bolasepak …

8 comments

  1. tapi aznil ckp kt twitter die, die x dpt pun ugutan tu.tiara je..emm x tau la

  2. Eera Shera : mungkin yg dapat tu kat akaun tiruan kot..huhu..macam2 dunia..

  3. Tp semalam ada gak nampak kat twitter paknil yang marah2 pasal batik ni.

  4. dunia artis lalala

  5. orang indon..marah betul kalau kita cakap….batik tu kita punye ! dia kata kita Malingsia …Maling (pencuri)

  6. sapa yang ugut..indon ke??

  7. cari penyakit namanya tu..
    apa punya orang la..
    nak bergaduh pi dok dalam hutan la..
    hehhehe

  8. pelik lah dorg ni.apa lah yg dorg nk sbnrnya.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *