Home » Santai » Tetiba Wall Facebook Di Serbu , Terima Kasih

Tetiba Wall Facebook Di Serbu , Terima Kasih

As salam buat semua sahabat maya tak kiralah di Facebook , Blogger , Twitter dan pembaca blog suam-suam kuku ni.. cuma hari ini aku nak ucapkan terima kasih buat semua sahabat yang telah memberi ucap selamat ulang tahun kelahiran kat aku ni haa.. meriah wall FB hari ini..kalau tak sunyi je..haha ( maklumlah tak popular kih kih ).
Sebenarnya aku pun hampir terlupa yang hari ini 25 Jun daa.. walaupun dua tiga hari lepas memang ingat.Mungkin banyak sangat hal nak fikir jadi aku jadi lupa.. pepagi tadi buka FB tengok ada yang ucap selamat ulang tahun.. berdetik dalam hati ” laa..hari ni birthday aku ke..”.
Cuma satu je pesan yang sering aku ingat.. ” setiap kali meningkat angka usia kita semakin dekat kita kepada penghujungnya..kerana usia kita semakin berkurangan setiap detik yang berlalu..”

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

9 comments

  1. selamat hari lahir πŸ˜€

  2. besday bro. πŸ™‚

  3. eh hepy bday bro

  4. selamat hari tua bro πŸ™‚ moga hidup di berkati Ilahi πŸ™‚

  5. Azhafizah Md Nor

    Happy birthday Bro Kiz.Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan moga Allah S.W.T mempermudahkan segala urusan.^__^

  6. dayah SnoW Heuka

    happy belated besday :))

  7. elleh tu nak suruh aku wish lagi lettew mincik.hahaha

  8. Assalam, selamat hari jadi Kiz… sorry lambat wish… semoga dimurahkan rezeki dan maju dlm dunia blog nie erk… >.<

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *