Home » Uncategorized » Tetiba Kena Perli Daaa ..

Tetiba Kena Perli Daaa ..

Al-kisah.. jalan jalan petang tadi sekitar rumah.Sambil bersihkan kawasan sekitar dan pasu pasu bunga.Jumpalah makhluk Allah ini.Makhluk yang dinamakan siput.Slow je dia gerak,nak kata berjalan tak juga.Kalau kata berlari lagi tak logik.Tapi memang dia bergeraklah.Macam mengesot..huhu.

Aku dengan selamba menyapa dengan kereknya,”oit siput,jalan ler cepat sikit..terhegeh hegeh macam siput”..erk dah siput memang ler jalan macam siput.Kekadang soalan aku ni merepek juga.
Tapi lebih selamba lagi Siput tu jawab..”alah Bro,slow slow gua pun gua lagi top dari lu,sebab orang akan sebut bila internet slow je orang akan cakap slow macam siput”

Adeh terkesima jap.Betul gak kata siput tu..malu sekejap..sekejap je takde lama2 nak malu.Dengan siput je bukan ada orang dengar pun..hehe..oklah sekian cerita dongeng untuk minggu ini.
Sebenarnya bukan apa..cuma sehari dua ni ( dah jadi 3 hari kalau tambah ) internet connection agak slow..agak rasa janggal sikit sebab sebelum ni laju je.Bila dah slow ni macam tak best lak..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

6 comments

  1. Hahaha.. Betul la Kiz. Tak sangka popular jugak siput tu. Itu la kadang-kadang nak selongkar blog kawan-kawan pun jadi malas bila line lembab.

    blog sharifdez

  2. haha siput memang femes bro.. 😀

  3. err..siput tuh bercakap??

  4. hahaha .. ye tak ye .. selembap2 sipot tu pn lg femes dr kita .. salu orag sebut2 .. hehehe

  5. rara pinkmafia

    tu lah sbb nya 2 hari rara tak muncul di blog.tenet lembap.

  6. haha, ingatkan ape tadi 😛

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *