Breaking News
Home » Uncategorized » Terjah Sana-Sini .. Antara Yang Menarik

Terjah Sana-Sini .. Antara Yang Menarik

Blogwalking.. jalan-jalan.. macam dah jadi tugas rasmi.Macam-macam entri yang ditatapi..idea masing-masing.Jadi sesaja nak membuat entri ( biasalah blog peribadi entri kalau nak tulis ikut suka hati je..tak payah nak fikir tema-tema..haha )

Dalam aku terjah sana-sini sejak jam 12 tadi ada gak terbaca entri2 yang menarik..bagi aku semua entri menarik..cuma aku nak tulis link yang beberapa entri je kat sini..kalau nak tulis semua…nanti leh bocor rank aku..haha.

Antara yang menarik adalah

Promosi 2 cukup arr..yang tak tersenarai tetap best gak..apa-apa pun happy blogging..tapi rasa terkilan sikit malam ni sebab blog sahabat kita kena hack..harap Cha bersabar dan perkara ini dapat di selesaikan segera..

Sisipan Tepi : perasan tak? lepas raya ni kenapa kurang dah blogger buat segmen ni..haha

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

4 comments

  1. haha bro trimas2 🙂 ni yang rasa macam nak amik jadi abah angkat!kahkahkah 😀

  2. kcian cha wktu bW tadi tiba2 blog dia kena hacked…

  3. wahh! tersenarai kira bertuah ni hehe…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *