Home » Uncategorized » Terima Kasih….kasih mu di terima.!

Terima Kasih….kasih mu di terima.!

Salam kepada semua rakan2 dan blogger2 yang hebat2 belaka..
N3 ni memang aku tujukan khas buat korang semua yang selama ini telah menyokong mahupun membangkang serta memuji dan dalam diam dikeji..hehhee.
Sebab tanpa sahabat semua siapalah aku dalam dunia blogger yang penuh dengan penceroboh pancaroba ni..ceh macam2 aku ni.
Walaupun blog aku ni hanyalah blog yang suam suam kuku..namun dengan kehadiran korang jadi hangat lah jugak blog ni..terima kasih sekali lagi..Walaupun traffic aku ciput..hehe tapi sekurang kurangnya ada juga yang sudi pandang blog aku ni hatta walau sebelah mata sekali pun..
Sekarang Blog aku hampir follower hampir 200 orang..( syukur ..kualiti lagi penting dari kuantiti )..terima kasih sekali lagi kepada mereka yang sudi follow blog yang suam suam kuku ni..kepada yang dah follow tapi berharap aku follow balik silalah bagi tahu sebab bukan aku sengaja tapi mungkin aku terlepas pandang hingga terlupa nak follow balik..( tapi korang follow aku ikhlaskan..hehehe)..kasi tahulah ye.sebab aku bukan sempurna untuk melihat dan monitor segala galanya..
oklah..tak mo tulis lebih2 nanti aku makin merapu..kat luar pun hujan ni..perut pun dah keroncong..nak makan apa ni ye..??
Terima Kasih semua … Tak kira siapa pun..!!!
Salah silap harap maaf..oppss mcm2 daaa..dah dah dah [NOKTAH]

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. kalau tak terlepas ketapi..sampai ler akak kat blog ni…..

  2. dedin tgh buat bw besar2 ran skrng

    dan blog nih termasuk sekali

    btw, follow blog nih

  3. ASSALAMUALAIKUM TAWARAN HEBAT DARI 1Click 1World AGE078…DIPERLUKAN SEGERA MASTER DEALER NEGERI DAN DEALER DAERAH SELURUH MALAYSIA UNTUK KAD TAMBAH NILAI 015,BUAT SAHABAT YANG BERMINAT SAHAJA HUBUNGI 015-48485987…DAFTAR SEGERA SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *