Breaking News
Home » Uncategorized » Terima Kasih Daun Keladi

Terima Kasih Daun Keladi

Terima Kasih yang kepada Semua Follower yang sudi2 menjadi Follower kat blog yang bukanlah best apa pun..tapi kehadiran korang semua menyuntik semangat kesukanan aku..hahha ni aku nak promote dan ucapkan terima kasih kepada follower aku yang ke 300 ( bukan ramai pun dah kecoh ).tapi aku nak gak promote blog dia kat sini ..( memang aku suka promote blog kawan2 sebab prinsip aku sikit sama sikit.banyak sama banyak )..kepada follower yang yang yang tak tertera blog dia kat sini jangan terasa hati sebab semua follower yang ada kat sini hari2 aku terjah blog dia…ok

Ni dia follower aku yang ke 300 boloque meh laa ramai ramai kita terjah blog sahabat kita ni…aku tak leh nak culik apa2 banner or gambar sebab aku lum minta izin lagi masa ku tulis artikel Express ni…hahaha

Opss alang alang nak promote meh aku tulis sekali follower yang lain..
Follower yang 301 Seri  302 Nur Afiqah
Follower yang lain2 aku akan terjah blog korang hari hari..( tinggal jejak / silence reader ) jangan risau aa..huhu..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

3 comments

  1. tahniah kepada pemenang cabutan bertuah ni ya..

  2. macam2 laa ko Nuraz…hahahhaa..ni bukan cabutan ni..tapi tercabut…huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *