Menu Tutup

Terima Kasih Buat Semua

Sorry tak dapat nak bagi link..tenet lembab ..modem streamix kondem..pakai berukband je ni

psttt nak tanya ni..selama ini aku buat promote/link or bloglist ada tak traffic yang masuk kat blog korang? ye aa..aku cuma promote je..tapi tak leh nak paksa orang klik..hehe..lain ler kalau aku buat cerita yang macam ni ” Blogger ni ler yang poyo tu..nak tahu klik SINI.Contoh aaa..kalau macam tu punya ayat confirm orang klik..huhu..apa apa pun tolong respon..ada tak? ada tak?..

4 Comments

  1. josrevalution

    eh,,x tdor lagi ke?jm 4:16 pagi dah nie..haha..nie asyik nak promte aje…huhu..ok…seperti yg kiz mau maklum trafiik dari promote2 kiz nie x lah begitu sikit n x banyak tapi ok lah.syukur lah..hehe..yang penting skg nie tenqu sbb promote..ehehe…n maaf sebab belum promote..haha…hadoi..nie kena tambah secawan kupi old town nie…hehe….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *