Breaking News
Home » Uncategorized » Terima Kasih Buat Semua

Terima Kasih Buat Semua

Sorry tak dapat nak bagi link..tenet lembab ..modem streamix kondem..pakai berukband je ni

psttt nak tanya ni..selama ini aku buat promote/link or bloglist ada tak traffic yang masuk kat blog korang? ye aa..aku cuma promote je..tapi tak leh nak paksa orang klik..hehe..lain ler kalau aku buat cerita yang macam ni ” Blogger ni ler yang poyo tu..nak tahu klik SINI.Contoh aaa..kalau macam tu punya ayat confirm orang klik..huhu..apa apa pun tolong respon..ada tak? ada tak?..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

4 comments

  1. eh,,x tdor lagi ke?jm 4:16 pagi dah nie..haha..nie asyik nak promte aje…huhu..ok…seperti yg kiz mau maklum trafiik dari promote2 kiz nie x lah begitu sikit n x banyak tapi ok lah.syukur lah..hehe..yang penting skg nie tenqu sbb promote..ehehe…n maaf sebab belum promote..haha…hadoi..nie kena tambah secawan kupi old town nie…hehe….

  2. nak masuk dalam cloud tu jugak!hehe..tp mmg freaky btol2 pminat blog nih erk..bnyk btol die komen~

  3. fuyohhh..terang2 nama freaky kat situ..hehe

  4. trafik tak penting bro..yang penting silaturrahim sesama bloggers…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *