Breaking News
Home » Uncategorized » Terima Kasih Buat Mereka Ini

Terima Kasih Buat Mereka Ini

Apa pula kali ni..terima kasih pada mereka ini yang sudi wish aku supaya cepat sembuh..huhu..Bukan teruk sangat pun cuma selsema je..tapi tak per memang aku ni suka buat promosi haha…nah jom terjah mereka ini..terima kasih banyak banyak..

Kali ni aku cuma buat links je eh..tak per kan..tak larat nak screenshot ni..

http://www.gnesop.com
Ok ada lagi ke yang tertinggal..huhu..ni pun leh jadi entry apa…sekurang kurangnya dapat gak aku bagi backlinks..manalah tahu leh tingkatkan pagerank korang..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

12 comments

  1. wah..nice attitude.by the way,x sempat nak wish tadi,so cm ner sekarang,selsema dh ok ke belom ni?

  2. bgus la…
    siap promote blog org lain…
    ape2 pun…
    jage kshatan baik2..

  3. hamboi~ sakit2 pun sempat lagi promote:) btw thanks.
    n get well soon frenz:)

  4. sempat lagi tu promote…..akak kalau selsema..panadol soluble tu jer yg boleh sembuhkan selsema dgn segera…

  5. @Rozuan Ismail ada kurang sikit..alhamdulillah

  6. @Mohd Ridhuan terima kasih atas ingatan sahabat

  7. @♥♥LiSsA♥♥ sakit fizikal je..minda masih boleh menghargai..tq

  8. @kpah k-poh solube dah 4 biji..tak jalanlah kak pah..ubat klinik paling power pun dah try ni..ada kurang sket

  9. alhamdulillah.. semoga cepat sembuh.jangan lupa makan ubat.

  10. skt ek? dh mkn ubt? hoho~

  11. hehehe sempat lg buat backlink ye..time kasih kiz.. 🙂 dah sembuh lum?rasanya dh lama demam tu..

  12. get well soon . btw thx ea . huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *