Breaking News
Home » Uncategorized » Tengah meletop letop..BoOm!!

Tengah meletop letop..BoOm!!

Salam..nak tulis apa eh..?? ermm apa yang meletop tu..?? Ni haa..sekarang tengah meletop dengan BPM 2010…BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010..
Ramai yang tercalon atau yg mencalonkan diri sedang mempromotekan blog untuk di undi..
Meriah macam pilihan raya plak…!!!
Sapa yang nak aku undi dia orang meh tinggal links sini..hahhaha..aku undi korang sampai lebam..!!! ( ayat paling poyo )..
Semoga korang terpilih la ye..!![STOP]

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

4 comments

  1. HAHAHA, JUM2 UNDI 351 KAWAN.

  2. gudluck<br />memang ramai tu sampai dibahagi 10 kumpulan xsilap<br /><br />P/S : <a href="http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/12/ahli-keluarga-kau-semua-hebat-hebat-yer.html&quot; rel="nofollow">Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?</a>

  3. blog fiq x tercalon pun. huhu..

  4. Emmm tak tercalun pun dan belum terfikir nak mencalunkan diri lagi…tetapi tetap tinggalkan jejak supaya dapat keep in touch…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *