Breaking News
Home » Produk » Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Adakah Telekung Reehans Pilihan Muslimah ? Ya saya yakin sangat dengan kualiti dan keselesaan kepada pemakai telah menjadikan telekung ini pilihan para muslimah. Sesuai dengan tagline Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria , sudah dapat mengambarkan betapa telekung keluaran Reehans Telekung mampu memenuhi inspirasi setiap muslimah.

Keselesaan dalam solat merupakan salah satu elemen yang harus diberi penekanan oleh kita sebagai umat Islam. Banyak perkara yang menyumbang kepada keselesaan kita semasa solat. Salah satu diantaranya adalah dengan memilih pakaian solat yang selesa. Bila kita berada dalam keadaan selesa, insyaaAllah ia akan membantu kita untuk khusyuk dalam setiap solat kita kerana tiada gangguan dari elemen luar seperti rasa panas, berpeluh dan bau yang kurang menyenangkan. Reehans Telekung memberikan anda pilihan dalam mendapatkan telekung untuk beribadat dengan selasa.

Telekung Reehans Pilihan Muslimah
Telekung Reehans Nur , Balqis dan Rania Pilihan Muslimah

Dengan kualiti meterial yang terbaik seperti English Cotton dan Italian Velentro, tiada apa yang perlu diragukan lagi akan telekung Reehans. Sudah tentu ketelitian dalam proses membuat diambil berat dalam menjaga kualiti dan kepuasan muslimah diluar sana.

Selain itu pilihan yang tidak terhad dengan berbagai variasi warna serta tiga koleksi berbeza. Bolehlah dikatakan Reehans Telekung mesra pengguna. Ada tiga koleksi yang boleh dipilih mengikut citarasa masing-masing, apa yang penting anda selesa bila menggunakannya. Pilih sahaja yang berkenan dihati Telekung Balqis, Telekung Rania atau Telekung Nur.

Telekung Reehans Balqis

Telekung Balqis menampilkan corak berbunga dengan pilihan berbagai warna antaranya flower blue brown, flower blue green, flower lavender purple, flower sweet green dan banyak lagi. Terdapat 24 pilihan yang disediakan.

Telekung Reehans Nur

Telekung Reehans Nur tanpa corak dengan warna menyerlah megambarkan namanya Nur atau cahaya. Turut boleh didapati dengan berbagai pilihan warna seperti warna dusty pink, grey, light white, mint blue, purple violet, vanila cream dan green ocean.

Telekung reehans Rania

Telekung Reehan Rania pula adalah diperbuat daripada kain fabrik yang eksklusif iaitu Italian Velentro. Mempunyai dua pilihan warna sahaja pink dan Vanilla Cream.

Untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang telekung Reehans yang sudah pasti memberikan keselesaan kepada anda terus sahaja ke :

814-B, Lorong Tunku Mohamad,
Jalan Persiaran Sultan Abdul Hamid,
05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia.

CALL/WHATSAPP: 011-14481591
Email: info@reehans.com

atau layari : http://www.reehans.com

Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

8 comments

  1. Minat pulak saya tengok koleksi balqis tu. nak pakai pun senang, sekali sarung je. Memang patut pun Telekung Reehans ni menjadi pilihan Muslimah 😀

  2. Telekung Reehans Pilihan Muslimah terbaik untuk dimiliki. Semuanya telekung yang ada memberi keselesaan kepada pemakainya, lebih lagi untuk mengerjakan solat.

    Semoga berjaya bro…

  3. Moga jenama Reehans Telekung ini dapat menjadi salah satu pilihan oleh muslimah masa kini

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *