Home » Uncategorized » Tekanan. tertekan. menekan.. token funfair.

Tekanan. tertekan. menekan.. token funfair.

Salam…tertekan btol dua tiga hari ni..Nak update n3 tak boleh…sebab tenet terlalu lembab yang melampau..kejap putus..lepas putus lembab..lepas lembab putus..hingga membuatkan aku putus idea dan hampir2 putus asa..

Aku pun tak pastilah kenapa..aku bukan pakai berukband ( aku rasa berukband pun lagi laju kot )..aku pakai stimmik..haha..stim memanjang je..lagi satu aku try kat cc berhampiran rumah aku ni..lagi teruk..sampai blog pun tak bleh bukak..nasib baik bulan ni ada funfair kat kawasan aku ni..leh layan kepala yang tertekan ni…sebenarnya lagi tertekan sebab kertas kena tukar jadi token..rasa macam membazir la plak..!! apa bleh buat..!

Satu lagi aku nak tanya ni..blog aku ni berat sangat ke..aku try timbang loading cuma 8 saat je..tapi tersangkut sangkut..korang bukak blog aku cam ner lak?? 8 saat tu kira lambat ke..( aku ni tak arif sangat )..Tolong bagi komen sikit..berat ke ringan melayang masa korang loading??? tolong eh..semoga hilang tekanan aku ni..haha!!!!!!!

Aku dah Kering Idea..!! peace no war..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. semalam g timbang berat kat mid..habis 40 sen..2 kali try tapi mesin tu rosak kot..grr..

  2. @Rozuan Ismail ni mcm timbang berat badan je ni..huhuhu

  3. nely semakin trtekan ! cuti2 smbil tgu result ni , dok umah jer . . .

    makan2 !
    tertekan btl ..

  4. Sama la dgn stimik kat sini.. Selalu sangat dc… mmg tersangatlah tertekannya… huhu..

  5. susah nak bagi tahu lembab ke tidak..sebab kpah guna PC..dah biasa dah lembab2 nih..heee..Tapi hari tu blog kpah buat hal..sapa yg masuk mesti laptop dia hang..so kpah mintak nasihat dgn blogger http://teknikbuatblog.blogspot.com/ dia bg cara utk kpah betulkan. tu yg blog kpah bertukar kaler dan latarbelakang tu..

  6. blog klu berat lebih 150kb bru dianggap berat..tp caer prefer biar kurangkan widget..100kb ke bwah pling afdhal..hehe..pndpat je ni..blog caer 82kb klu x silap..=)

  7. computer aku mmg lembab. mana2 blog pon sama. haha

  8. err kalau timbang kilo x berat sangat.
    kalau timbang kati lagi la x berat..ok je..

  9. Blog ni ringan je lah.. seriously.. cepat je nak load.. rasanya blog saya lagi lambat ..

  10. belasah je…. 8 saat ke 1 saat ke, insya Allah boleh bukak jugak….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *