Menu Tutup

Tekanan. tertekan. menekan.. token funfair.

Salam…tertekan btol dua tiga hari ni..Nak update n3 tak boleh…sebab tenet terlalu lembab yang melampau..kejap putus..lepas putus lembab..lepas lembab putus..hingga membuatkan aku putus idea dan hampir2 putus asa..

Aku pun tak pastilah kenapa..aku bukan pakai berukband ( aku rasa berukband pun lagi laju kot )..aku pakai stimmik..haha..stim memanjang je..lagi satu aku try kat cc berhampiran rumah aku ni..lagi teruk..sampai blog pun tak bleh bukak..nasib baik bulan ni ada funfair kat kawasan aku ni..leh layan kepala yang tertekan ni…sebenarnya lagi tertekan sebab kertas kena tukar jadi token..rasa macam membazir la plak..!! apa bleh buat..!

Satu lagi aku nak tanya ni..blog aku ni berat sangat ke..aku try timbang loading cuma 8 saat je..tapi tersangkut sangkut..korang bukak blog aku cam ner lak?? 8 saat tu kira lambat ke..( aku ni tak arif sangat )..Tolong bagi komen sikit..berat ke ringan melayang masa korang loading??? tolong eh..semoga hilang tekanan aku ni..haha!!!!!!!

Aku dah Kering Idea..!! peace no war..!!

10 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *