Breaking News
Home » Berita » Tabung Adik Mawar .. Jom Beramal

Tabung Adik Mawar .. Jom Beramal

Tabung Adik Mawar – Mawar Nur Farisya Farid Alsuwad, 2 tahun yang menghidap penyakit lumpuh otak, jantung berlubang dan injap jantung sempit memerlukan sumbangan sebanyak RM35,000 untuk kos pembedahan.Mawar memerlukan RM35,000 bagi membiayai kos pembedahan di Pusat Perubatan Gleneagles Intan, Ampang.
Bapanya, Farid Alsuwad Mohamed Maki berkata, beliau bimbang kerana sehingga kini, setelah empat hari berita mengenai anaknya disiarkan, bantuan diterima belum mencukupi dan masih banyak diperlukan.
“Saya berasa susah hati kerana setakat ini, jumlah terkumpul dalam tabung bantuan Mawar hanya RM457 sahaja. Walaupun begitu, masih ramai yang menelefon untuk bertanya khabar dan memberi nasihat”.Antara kata-kata yang dipetik dari laman Sinar Harian.
Jadi kepada yang hendak menyumbang boleh terus kepada akaun Bank Islam nombor akaun 12-216-02-002450-1.Semoga ada juga badan atau syarikat korporat yang boleh membantu sebagai salah satu khidmat sosial mereka agar pembedahan ini boleh dilakukan dengan segera.

Sekian entri khidmat sosial dari kizmyself.blogspot.com

Check Also

carta keputusan Liga Super 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018. Empat perlawanan Unifi Liga Super Malaysia 2018 berlangsung. Keputusan …

One comment

  1. Azhafizah[フィザ]

    ade rezeki lebih sama samalah kita membantu supaya dapat meringankan beban mereka..mana tahu sok lusa hari kita pulak kan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *