Breaking News
Home » Uncategorized » Survey Suka Suka Je

Survey Suka Suka Je

Lepas Team Malaysia menang Piala Suzuki Hari tu aku saja2 buat survey pemain pilihan terbaik dari pandangan mata pembaca blog ni ..ni lah result yang dapat di lihat setelah tamat 6 hari pengundian..69 orang telah mengundi( terima Kasih )..
Nampaknya Khairul Fahmi menjadi pilihan pembaca dengan 37 undi diikuti Safee Sali dengan 26 undi manakala Nor Sharul 20 undi…hehe..
Tu ada lagi satu undian tu..meh ramai2 undi lagi..haha.
Saja suka suka untuk menghangatkan suasana..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. alaa , muslim kalah

  2. @titirara dah takder yang nak undi..kalah tapi still terbaik..huhu

  3. dulu tsunami,pastu tsumawi,,skang ni tsufahmi ke..erm

    p/s jom komen entri baru blog wan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *