Menu Tutup

Survey Suka Suka Je

Lepas Team Malaysia menang Piala Suzuki Hari tu aku saja2 buat survey pemain pilihan terbaik dari pandangan mata pembaca blog ni ..ni lah result yang dapat di lihat setelah tamat 6 hari pengundian..69 orang telah mengundi( terima Kasih )..
Nampaknya Khairul Fahmi menjadi pilihan pembaca dengan 37 undi diikuti Safee Sali dengan 26 undi manakala Nor Sharul 20 undi…hehe..
Tu ada lagi satu undian tu..meh ramai2 undi lagi..haha.
Saja suka suka untuk menghangatkan suasana..

4 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *