Breaking News
Home » Uncategorized » Survey Suka Suka Je

Survey Suka Suka Je

Lepas Team Malaysia menang Piala Suzuki Hari tu aku saja2 buat survey pemain pilihan terbaik dari pandangan mata pembaca blog ni ..ni lah result yang dapat di lihat setelah tamat 6 hari pengundian..69 orang telah mengundi( terima Kasih )..
Nampaknya Khairul Fahmi menjadi pilihan pembaca dengan 37 undi diikuti Safee Sali dengan 26 undi manakala Nor Sharul 20 undi…hehe..
Tu ada lagi satu undian tu..meh ramai2 undi lagi..haha.
Saja suka suka untuk menghangatkan suasana..

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

4 comments

  1. alaa , muslim kalah

  2. @titirara dah takder yang nak undi..kalah tapi still terbaik..huhu

  3. dulu tsunami,pastu tsumawi,,skang ni tsufahmi ke..erm

    p/s jom komen entri baru blog wan

  4. hidup malaysia … đŸ™‚

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *