Home » Uncategorized » Survey : Ok Ke Cam Ni ?

Survey : Ok Ke Cam Ni ?

Assalammualaikum,baru nak sempat update.Kesibukkan memaksa aku meninggalkan dunia maya ini seketika..haha..skema bebangat ayat.Macam mana kehidupan hari ini.Ada baik ke? sihat ke? traffic blog ada masyuk ke? kalau ok semua alhamdulillah.Kalau agak kurang memberangsangkan usaha apa yang patut..sekian mukadimah hari ini.

Entri ini semata mata nak bertanya tentang susun atur blog aku ni.Perubahan sejak semalam.Tema sama je cuma susun atur perabot je yang berubah.Banyak perabot yang aku buang.Ini semata mata nak meringankan lagi loading blog ini.Jadi macam mana loading sekarang serta scrollnya.Ada ok ke? komen komen ler sikit.

Ok semoga apa yang kita usahakan akan memberi keceriaan kepada orang lain.Jangan berkira sangat dalam memberi sesuatu kerana kita juga sebenarnya ada menerima sesuatu dari orang lain.Apa yang penting ikhlas dalam apa yang kita buat.ok sekian penutup entri ini..haha..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. rara pinkmafia

    bro ok lahh bro…dh kmas dh ni.tak yah nk mengemas2 lagik eh.hehehe

  2. yer makin ringan loading blog. 😀

  3. dah semakin baik, scroll pun laju je 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *