Breaking News
Home » Uncategorized » Suka Yang Panjang Ke Yang Pendek

Suka Yang Panjang Ke Yang Pendek

Assalammualaikum,nak tanya sikitlah..korang suka yang panjang ke yang pendek? Kalau nak yang panjang aku bagi panjang..kalau nak pendek leh je kasi yang pendek..tak kisah pun sebab free je..
Haaa..mulalah tu dah jadi warna kuning..

Takder sempena aku tengah sibuk banyak kerja ni..saja nak buat survey..nak tanya2 kepada yang sudi menjawab..korang selesa entry yang pendek2 atau yang panjang2.Atau ada yang tak kisah..Kalau yang pendek2 takderlah read more nya..kalau yang panjang confirmlah ada..huhu..

Sebagai tuan rumah nak tahu gak selera tetamukan.Macam berniaga juga,kalau kat kawasan tu ramai yang suka makan nasi goreng kampung..takkan kita nak jual nasi ayam lak..begitu juga sebaliknya..konon2nya nak mesra pelangganlah ni..jadi sudi2lah ye beri sepatah dua kata..apa apa pandangan diterima..ok layan !!

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. bagi rara,biar lah yg pendek & bermutu.yg penting ada isi.kalo panjang2 meleret2 org tak paham tak guna jugak kan,

  2. bagi yang pendek dan compact ye bro.. baru best 🙂

  3. Pendek..padat..tepat..heheheh..

  4. salam bro>> panjang pendek itu tak penting bro yang penting cite yang nak disampaikan bro.. klu menarik panjang pun org baca, klu pendek tp tak tercapai maksud pun lagi org x faham.. ok tak pendapat aku ?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *