Breaking News
Home » Info Sukan » Streaming Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam 23 November 2016

Streaming Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam 23 November 2016

Streaming Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam 23 November 2016. Hari ini pasti ramai yang menantikan perlawanan penting dalam kumpulan B Piala AFF Suzuki 2016. Dua pasukan pilihan awal yang dijangka akan mampu ke semi final. Tapi itu diatas kertas dan berdasarkan rekod lampau.

Pertemuan Malaysia vs Vietam 23.11.2016 sangat penting buat kedua pasukan dalam misi meletakan pasukan dalam kedudukan selesa melepasi peringkat kumpulan. Dengan masing-masing telah pun menang perlawanan pertama dan berkongsi mata. Malaysia menewaskan Cambodia 3-2 manakala Vietnam menewaskan tuan rumah Myanmar 2-1.

Streaming siaran langsung Malaysia vs Vietnam 23 November 2016
Live Streaming dan siaran langsung Piala AFF Suzuki 2016 Malaysia vs Vietnam

Dari pemerhatian corak permainan dalam perlawanan pertama, dilihat Vietnam menjadi pilihan untuk mengatasi Malaysia. Mereka dilihat lebih pantas dalam menyusun serangan. Apa yang merisaukan pastinya kepada kemampuan barisan pertahanan kendalian Ong Kim Swee yang dilihat agak goyah dalam perlawanan sebelum ini. Apa pun pasti percaturan taktikal sudah disusun dan kelemahan telah diatasi, Malaysia mampu menewaskan Vietnam, pastikan anda tidak ketinggalan menyaksikan live streaming dan siaran langsung Malaysia vs Vietnam 23 November 2016.

Live Streaming Malaysia vs Vietnam AFF Suzuki Cup boleh ditonton menerusi pautan dibawah :
Klik for Malaysia vs Vietnam Streaming

Manakala siaran langsung Malaysia vs Vietnam boleh ditonton di siaran televisyen RTM TV2 bermula jam 4.15 petang dengan sepak mula dijadualkan pada jam 4.30 petang.

Keputusan AFF Suzuki Cup Malaysia vs Vietnam 23.11.2016

Malaysia [ 0 ] [ 1 ] Vietnam
( fulltime )

Check Also

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016. Empat pasukan meneruskan cabaran dalam kejohanan AFF Suzuki …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *