Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung JDT vs Bangkok United 30 Januari 2017

Siaran Langsung JDT vs Bangkok United 30 Januari 2017

Live Streaming Siaran Langsung JDT vs Bangkok United 30 Januari 2017. Perlawanan yang dinantikan oleh peminat bolasepak Malaysia dimana menyaksikan pasukan Johor Darul Ta`zim akan melayan kelab Thailand Bangkok United dihalaman lawan. Ini merupakan perlawanan playoff kelayakan untuk Liga Juara-Juara Asia 2017 ( ACL ).

Siaran Langsung JDT vs Bangkok United
JDT vs Bangkok United 30.1.2017

JDT vs Bangkok United

Perlawanan yang dijadualkan pada 31 Januari 2017 iaitu pada hari selasa akan berlangsung di Stadium Thammasat, Pathum Thani pada jam 7.00 pm waktu tempatan Thailand.

Perlawanan ini penting untuk pemain JDT kerana jika melepasi halangan ini mereka akan berdepan satu lagi perlawanan playoff sebelum layak dalam aksi sebenar ACL atau Liga Juara-Juara Asia yang sebenar. Namun jika tewas kepada Bangkok United, JDT hanya akan beraksi dalam saingan Piala AFC sahaja.

Siaran Langsung JDT vs Bangkok United

Siaran langsung perlawanan ini sudah pasti akan disiarkan secara langsung di televisyen namun hingga kini belum pasti siaran mana yang akan menyiarkan perlawanan ini. Namun akan dikemaskini jika ada nanti.

Live Streaming JDT vs Bangkok United

Untuk siaran live streaming, pautan atau link akan dikemaskini jika ada menjelang perlawanan.

TONTON LIVE STREAMING DISINI ( guna applikasi facebook mobile anda )

Keputusan JDT vs Bangkok United

Seperti sedia maklum ini merupakan perlawanan playoff untuk kelayakan ke Liga Juara-Juara Asia 2017. Pasukan yang menang akan melalui satu lagi perlawanan playoff sebelum layak ke saingan sebenar. Dibawah adalah keputusan perlawanan.

KEPUTUSAN
JDT [ 0 ] – [ 0 ] Bangkok United
( semasa )

Berikan sokongan anda kepada JDT dalam perlawanan kelayakan Liga Juara-Juara Asia 2017 menentang Bangkok United kerana pasukan ini mewakili Malaysia. Semoga kejayaan akan bersama pasukan Johor Darul Ta`zim.

Check Also

JDT vs Gamba Osaka

Live Streaming Siaran Langsung JDT vs Gamba Osaka

Live Streaming Siaran Langsung JDT vs Gamba Osaka. Hari ini 7.2.2017 pasti hari yang dinantikan …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *