Breaking News
Home » Santai » Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype la pulak ye..semalam layan skype dengan rakan-rakan blogger ni.Sebab aku ni nama je ada akaun skype tapi login atau online jarang sekali.Tapi sesekali dapat melayan best juga..semalam berkumpul serentak di dunia maya dengan Diana Azis , Cha , Cikgu Wan , Cik Kiwi dan Miera ( bisu ni sebab dia tak der mic..haha ).
Mula-mula ni je kan..lepas tu tambah lagi..hingga sampai 8 orang dalam satu masa…
pstt : aku kalau malam kurang sikit nak bercakap..haha..sorry.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

15 comments

  1. Kan, sesekali best jugak melayan korang..haha, lain kali leh gather2 lagi 🙂

    P/s : Erkkkk…apesal?? apesal gmbr saya yang paling besar disitu? Oh tidak…malunya…

  2. bestnya !! jelous!! nak join tapi malu -_-

  3. wah3.. best gak layan skype ngan blogger ni.. huhu~..

  4. Azhafizah[フィザ]

    Nak join!bestnye..meh la add kite..^__^

  5. kehkehkeh…kiz sorry emas..hehehe

  6. hehe..gua x layan skype ni..akaun pn xde.. 🙁

  7. tak suka chat or skype..cpt bosan

  8. wah.. bestnya berkenalan dgn lebih rapat..:)

  9. sy x dak ac skype

  10. skype sy dah usang. huhu

  11. kiwi baru dtg nak komen..hehehehhe…best wooo

  12. siot je tag miera camtu kan..nak kne sembelih ni..ahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *