Menu Tutup

Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype la pulak ye..semalam layan skype dengan rakan-rakan blogger ni.Sebab aku ni nama je ada akaun skype tapi login atau online jarang sekali.Tapi sesekali dapat melayan best juga..semalam berkumpul serentak di dunia maya dengan Diana Azis , Cha , Cikgu Wan , Cik Kiwi dan Miera ( bisu ni sebab dia tak der mic..haha ).
Mula-mula ni je kan..lepas tu tambah lagi..hingga sampai 8 orang dalam satu masa…
pstt : aku kalau malam kurang sikit nak bercakap..haha..sorry.

15 Comments

  1. DianaAzis

    Kan, sesekali best jugak melayan korang..haha, lain kali leh gather2 lagi 🙂

    P/s : Erkkkk…apesal?? apesal gmbr saya yang paling besar disitu? Oh tidak…malunya…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *