Breaking News
Home » Santai » Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype la pulak ye..semalam layan skype dengan rakan-rakan blogger ni.Sebab aku ni nama je ada akaun skype tapi login atau online jarang sekali.Tapi sesekali dapat melayan best juga..semalam berkumpul serentak di dunia maya dengan Diana Azis , Cha , Cikgu Wan , Cik Kiwi dan Miera ( bisu ni sebab dia tak der mic..haha ).
Mula-mula ni je kan..lepas tu tambah lagi..hingga sampai 8 orang dalam satu masa…
pstt : aku kalau malam kurang sikit nak bercakap..haha..sorry.

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

15 comments

  1. Kan, sesekali best jugak melayan korang..haha, lain kali leh gather2 lagi 🙂

    P/s : Erkkkk…apesal?? apesal gmbr saya yang paling besar disitu? Oh tidak…malunya…

  2. bestnya !! jelous!! nak join tapi malu -_-

  3. wah3.. best gak layan skype ngan blogger ni.. huhu~..

  4. Nak join!bestnye..meh la add kite..^__^

  5. kehkehkeh…kiz sorry emas..hehehe

  6. hehe..gua x layan skype ni..akaun pn xde.. 🙁

  7. tak suka chat or skype..cpt bosan

  8. wah.. bestnya berkenalan dgn lebih rapat..:)

  9. sy x dak ac skype

  10. skype sy dah usang. huhu

  11. kiwi baru dtg nak komen..hehehehhe…best wooo

  12. siot je tag miera camtu kan..nak kne sembelih ni..ahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *