Breaking News
Home » Uncategorized » Skandal Songsang

Skandal Songsang

Merisaukan apabila satu laman web pengkid mampu menarik lebih 1,600 ahli dari seluruh negara dengan segelintir daripadanya secara terang-terangan mendakwa gemar menjalin hubungan sejenis, seolah-olah menggambarkan kegiatan itu semakin berleluasa sejak kebelakangan ini.-petikan Harian Metro 26-06-2011 –

Untuk memudahkan mereka berhubung,mereka meninggalkan nombor telefon masing di web terbabit.Profil kebanyakan gadis terbabit menunjukkan mereka berpelajaran tinggi, menuntut di universiti terkenal tempatan dan ada juga yang bekerja serta mempunyai jawatan bertaraf eksekutif di beberapa syarikat besar.Mereka berumur sekitar 19 hingga 30 tahun.

Jadi kecanggihan dunia siber sekarang dijadikan segalanya menjadi mudah.Tapi kalau memudahkan untuk perkara perkara yang macam ni ianya agak menjengkelkan.

Sumber

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

3 comments

  1. budaya sonsang memang dah lama cuma zaman sekarang makin teruk kembali.

  2. hurm..
    Di mana jawatankuasa hal ehwal agama?
    Apa page kontrovesi senang2 kena blog, page meruntuhkan agama dibiarkan.
    Owh, mereka tak menjejas kan keselamatan negaia..

  3. haru biru le orang kita la ni…yang perempuan nak jadi lelaki…yang lelaki nak jadi perempuan…makin bertambah pulak la ni…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *