Breaking News
Home » Info Hiburan » Sinopsis Rindu Awak 200% Raya

Sinopsis Rindu Awak 200% Raya

Sinopsis Rindu Awak 200% Raya. Masih ingat dengan drama yang pernah mencetuskan fenomena Rindu Awak 200% lakonan Zul Ariffin dan Ayda Jebat. Aidilfitri ini anda berpeluang sekali lagi menyaksikan drama ini dalam versi raya.

rindu awak 200% Raya
rindu awak 200% Raya

RINDU AWAK 200% RAYA
Armel Aisya dan Zill Faezrul sudah mempunyai seorang anak yang bernama Faiq Esyan dan sudah berusia 3 tahun. Namun, mereka berdua semakin sibuk dengan kerjaya masing-masing menyebabkan Armel Aisya menolak permintaan Zill Faezrul untuk mempunyai anak kedua ekoran kekangan masa yang dihadapi Armel. Bagi Armel, dia mahu menumpukan sepenuh perhatian kepada kerjayannya yang semakin meningkat naik. Bagaimana kesudahan cerita ini, tunggu tayangan di TV3 pada hari raya nanti.

Drama Rindu Awak 200% Raya masih mengekalkan pelakon yang sama dengan Zul Ariffin dan Ayda Jebat kekal sebagai pelakon utama. Pelakon lain adalah Fazlina Ahmad Daud, Zuhairi Ibrahim, Karl Shafek, Mimi Ernida, Ika Nabella.

Pasti anda tertanya-tanya bilakah tayangan drama ini di Tv3 nanti. Pastikan anda tidak ketinggalan menyaksikan Rindu Awak 200 Peratus Raya ini pada raya keenam jam 10 malam.

Baca juga temubual MySensasi bersama penulis cerpen asal cerita ini , Liyana Zahim mengenai Rindu Awak 200% Raya

Check Also

Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Lelaki Itu Pemilik Hatiku Akasia TV3

Senarai Pelakon Dan Sinopsis Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku. Pengikut setia drama melayu terutama di …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *