Breaking News
Home » Info Hiburan » Sinopsis Filem Juvana 2

Sinopsis Filem Juvana 2

Sinopsis Filem Juvana 2 Terperangkap Dalam Kebebasan. Pasti semua masih ingat akan filem Juvana dan kini sekuel filem itu kembali. Kali ini kisah ceritanya tertumpu kepada kehidupan mereka selepas keluar dari Sekolah Wira Bakti. Masihkan anda ingat dengan Botak, Daim dan Ayam.

Juvana 2 masih lagi mengekalkan Zahiril Adzim, Johan As’ari, Adam Shahz dan Sheira Aiyob selaku pelakon utama dengan turut dibantu oleh Pekin Ibrahim, Nad Zainal, Hasnul Rahmat, Azwan Kombos. Bakal ditayangkan bermula 29 Oktober 2015.

Juvana 2
Juvana 2

SINOPSIS JUVANA 2
Daim, Botak dan Ayam serta rakan-rakan mereka menyesuaikan diri di dunia luar sebaik sahaja hukuman mereka berakhir. Kisah bermula setelah Botak dan Ayam akhirnya dibebaskan lebih awal ekoran penglibatan mereka menyelamatkan orang awam ketika kejadian rusuhan yang dicetuskan oleh Lan Todak, ketua samseng yang memusuhi mereka sebaik sahaja mereka dipindahkan ke Sekolah Indera Sakti.

Impian mereka membina kehidupan baru berdepan berbagai dugaan sehingga berlaku berbagai konflik. Ikuti kesudahan filem ini dipawagam berhampiran anda. Selamat menonton Juvana 2 Terperangkap Dalam Kebebasan.

Check Also

Sinopsis drama dia

Sinopsis Drama Dia Di TV3 Lakonan Janna Nick dan Irwansyah

Sinopsis Drama Dia Di TV3 Lakonan Janna Nick dan Irwansyah. Peminat drama pastikan tidak ketinggalan …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *