Menu Tutup

Sinopsis Filem J Revolusi

Sinopsis Filem J Revolusi. J Revolusi adalah film yang aksi yang memaparkan kehidupan dan ketangkasan anggota Unit Tindakan Khas (UTK). Filem terbitan Infinitus Productions dan Grand Brilliance membariskan pelakon hebat dan popular.

Sinopsis Filem J Revolusi

Filem aksi yang dijayakan oleh pelakon seperti Zul Ariffin, Izara Aisyah, Nur Fazura, Farid Kamil, Iedil Putra serta ramai lagi ini menelan belanja RM2.7 juta. Dengan kos yang besar diharap mampu memberikan satu filem yang baik dan memberikan kepuasan kepada penonton.

Sinopsis
Filem J Revolusi mengisahkan seorang anggota UTK bernama Jay Zulkarnain lakonan Zul Ariifin yang sangat terlatih dan digeruni penjenayah di Malaysia. Kisah bermula apabila adik perempuannya, Dian lakonan Nur Fazura ditangkap oleh penjenayah misteri. Jay perlu bertindak melawan masa untuk menyelamatkan gadis itu disamping beberapa konflik lain yang berlaku.

Apakah kesudahan filem aksi ini, tonton di pawagam berhampiran anda bermula 2 Mac 2017. Mampukah filem ini pecah panggung dengan kutipan yang tinggi? Peminat filem tunggu apa lagi, sokonglah filem tempatan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *