Menu Tutup

Sibuk .. Sibuk .. Hari Ini Rumahku Terbuka Lagi

Selamat Hari Malaysia..Selamat Ulang Tahun Kemerdekaan kepada seluruh rakyat Malaysia.Bersyukur dengan kemakmuran negara.Hayati sedalam-dalamnya.. pasti kita sedar siapa kita dan sudah adakah sumbangan kita pada negara?

Opss berbalik kepada asal..hari ini agak sibuk sikit..sebab petang ni nak buka rumah..kasi roboh segalanya.Nak buat rumah baru.hehe..opss silap fakta..itu semua auta..sebenarnya hari ini ada buat open house yang lebih seharusnya di tulis rumah terbuka ( gunalah bahasa kebangsaan ).Menu? memang banyak laa..orang tengah sibuk kat dapur tu..aku sibuk layan tenet..kah kah.

Lemang,ketupat,mee sup,rendang,soto dan kuih-muih semua tengah disiapkan.Aku cuba sumbang RM je..janji ada sumbangkan.

pstt : blog aku ni dah turun naik banner iklan..haha..sesaja nak mencuba..kalau blog ni berat loading tolong bagi tahu eh..yerlah aku ni nak pastikan blog ni mesra pengguna..haha..

11 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *