Breaking News
Home » Uncategorized » Sibuk .. Sibuk .. Hari Ini Rumahku Terbuka Lagi

Sibuk .. Sibuk .. Hari Ini Rumahku Terbuka Lagi

Selamat Hari Malaysia..Selamat Ulang Tahun Kemerdekaan kepada seluruh rakyat Malaysia.Bersyukur dengan kemakmuran negara.Hayati sedalam-dalamnya.. pasti kita sedar siapa kita dan sudah adakah sumbangan kita pada negara?

Opss berbalik kepada asal..hari ini agak sibuk sikit..sebab petang ni nak buka rumah..kasi roboh segalanya.Nak buat rumah baru.hehe..opss silap fakta..itu semua auta..sebenarnya hari ini ada buat open house yang lebih seharusnya di tulis rumah terbuka ( gunalah bahasa kebangsaan ).Menu? memang banyak laa..orang tengah sibuk kat dapur tu..aku sibuk layan tenet..kah kah.

Lemang,ketupat,mee sup,rendang,soto dan kuih-muih semua tengah disiapkan.Aku cuba sumbang RM je..janji ada sumbangkan.

pstt : blog aku ni dah turun naik banner iklan..haha..sesaja nak mencuba..kalau blog ni berat loading tolong bagi tahu eh..yerlah aku ni nak pastikan blog ni mesra pengguna..haha..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

11 comments

  1. Muhammad Hafiz bin Zubir

    nak datang boleh ? haha 🙂

  2. x burink ke asyik open house je..haha..selamat hari malaysia kiz..:)

  3. wah, open house.
    nak datang, nak datang!

    hehe.btw, selamat hari malaysia! 🙂

  4. nakkkkkk gi jugaakk!
    aiyaakk
    sgt mesra penggune dh belog ni aihhhh=]

  5. buleh la poe ni.. dah ado rumah tobuko.. poghut pun dah kobulo ni..kih kih kih

  6. hang buat open house x ajak aku nooo.. hahaha

  7. tak jemput pun..:(

  8. open house.. hujung minggu KL jadi sesak..

  9. amu makan free…:D

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *