Home » Santai » Sibuk Itu Busy .. Busy Itu Sibuk

Sibuk Itu Busy .. Busy Itu Sibuk

Googel

Nampak tak apa ah jadi..dari tengahari semalam tak update blog ni.Selalunya paling sikit pun sehari 2 atau 3 kali aku update.Sibuk laa sesangat( kadang2 saja buat buat sibuk ).Sepanjang masa ada je aktiviti nak buat…dari kerja sampai yang ke sosialnya..

Baru malam ni dapat aku tekan suiz ON / OFF jengok blog.Tak lah bersawang lagi.Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi blog ni.Segala urusan dah settle..Jadi segalanya dah kembali seperti sedia kala…kita enjoylah.

Perkara paling aku tension hari ni ialah pasal mancing petang tadi..dah lah panas terik sebab duk tepi tasik yang dah botak tak der sebatang pokok pun nak bertedeh..ikan pula mogok tak nak makan umpan..padan muka aku..Apa apa pun sebelum terus aku merapu..selamat berhujung minggu kepada semua..jadikan hari minggu anda lebih sempurna dengan sesuatu yang berguna..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. hehe benda paling x suke dengan memancing adalah x de hasil setelah lama menunggu

  2. Sambil memancing sambil berzikir.. senang ah ikan dapat..

  3. haha. santai nye hujung kiz… kitorg kena berhempas pulassssss. -.-

  4. suka mancing ek?? cam suami saya gak, tapi balik tangan kosong lebih banyak dr wat balik ikan 🙂

  5. ikan malu kot ngn kiz..
    hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *