Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Terengganu vs Felda United 4 April 2016

Siaran Langsung Terengganu vs Felda United 4 April 2016

Live Streaming Siaran Langsung Terengganu vs Felda United 4 April 2016. Perlawanan yang pastinya menjadi tumpuan pada 4.4.2016 iaitu pada hari isnin kerana hanya satu perlawanan Liga Super yang akan berlangsung. Apa yang pasti ramai yang akan menantikan siaran langsung perlawanan ini di kaca televisyen.

Terengganu yang kini menduduki tangga ke empat carta liga super 2016 setelah lima perlawanan akan berdepan dengan Felda United yang kini berada di tangga kedua liga. Bukan laluan mudah buat pasukan tuan rumah.

Siaran Langsung Live Streaming

Kepada peminat yang tidak berkesempatan ke stadium pastikan anda tidak ketinggalan menyaksikan perlawanan ini secara langsung menerusi Media Prima TV9 bermula jam 8.30 malam dengan pra perlawanan manakala sepak mula akan bermula pada jam 9.00 malam. Untuk live streaming, boleh terus sahaja menonton di portal tonton.com.my.

Terengganu vs Felda United
Live Terengganu vs Felda United 4.4.2016

KEPUTUSAN PERLAWANAN TERENGGANU vs FELDA UNITED

Jika Felda United FC mampu mengutip mata penuh , mereka akan kembali berada di tangga teratas Liga Super untuk seketika begitu juga Terengganu berpeluang memperbaiki kedudukan sekurang-kurangnya ditangga ketiga. Kedua-dua pasukan mempunyai peluang sama rata, pastikan anda menonton aksi perlawanan ini di TV9 secara langsung atau streaming. Keputusan semasa akan dikemaskini sepanjang perlawanan.

TERENGGANU [ 1 ] – [ 4 ] FELDA UNITED FC

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *