Menu Tutup

Siaran Langsung Selangor vs Kedah 1 Mac 2017

Live Streaming Siaran Langsung Selangor vs Kedah 1 Mac 2017. Hari ini 1.3.2017 pertemuan top 4 Liga Super di Stadium MP Selayang. Perlawanan tumpuan yang pasti akan dinantikan oleh peminat bolasepak.

Siaran langsung Selangor vs Kedah 1.3.2017

Selangor yang diawal musim dilihat bermasalah diluar padang kini menunjukan prestasi yang agak baik dalam aksi Liga Super 2017. Selepas mencatat 3 kemenangan , 2 keputusan seri dan tewas sekali selepas 6 perlawanan dan menduduki tangga keempat carta liga. Pasukan ini tidak boleh dipandang mudah walaupun dibarisi ramai pemain muda.

Kedah hadir selaku pasukan yang belum pernah tewas dalam Liga Super dan kini berada ditangga kedua. Jika menang sudah pasti akan kembali menerajui liga. Dengan prestasi pemain Kedah ditahap terbaik pada masa ini, mereka adalah pencabar utama kejuaraan musim ini.

Siaran Langsung Selangor vs Kedah

Aksi kedua pasukan boleh disaksikan secara langsung bermula jam 9 malam di TV9. Namun siaran langsung akan bermula seawal 8.30 malam untuk pra perlawanan.

Live Streaming Selangor vs Kedah 1.3.2017

Untuk tontonan secara atas talian anda hanya perlu ke laman portal tonton.com.my dimana siaran akan disiarkan secara HD.

Keputusan Perlawanan Selangor vs Kedah

Keputusan perlawanan malam ini pasti akan merubah kedudukan carta liga.

Selangor [ 1 ] – [ 1 ] Kedah
( fulltime )

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *