Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung PDRM vs Kedah 15 Oktober 2016

Siaran Langsung PDRM vs Kedah 15 Oktober 2016

Live Streaming Siaran Langsung PDRM vs Kedah 15 Oktober 2016. Perlawanan tumpuan malam ini di Stadium Hang Jebat dalam saingan separuh akhir kedua TM Piala Malaysia 2016. Kedah selaku pasukan pilihan bakal bertandang di halaman lawan PDRM dalam misi mengekalkan kelebihan gol dalam perlawanan pertama.

Kedah memiliki kelebihan satu gol apabila menang ketika di Stadium Darulaman pada 30 September 2016 namun PDRM turut memiliki kelebihan jaringan tempat lawan dan akan bermain dihalaman sendiri. Mampukah helang merah mengekalkan kedudukan atau The Cops akan membuat kejutan layak ke perlawanan akhir.

Siaran Langsung PDRM vs Kedah 15 Oktober 2016
Live Streaming Siaran Langsung PDRM vs Kedah 15 Oktober 2016 Separuh Akhir Piala Malaysia

LIVE STREAMING DAN SIARAN LANGSUNG
Perlawaanan boleh ditonton secara langsung menerusi Media Prima TV9 bermula jam 8.30 malam dengan sepak mula pada 9.00 malam. Bagi yang ingin menonton secara live streaming terus sahaja ke portal tonton.com.my untuk siaran HD. Jika ada pautan lain streaming akan dikemaskini kemudian.

KEPUTUSAN PDRM vs KEDAH
Perlawananan ini bakal menentukan pasukan manakah yang akan melangkah ke perlawanan akhir. Adakah kedah akan layak buat kali kedua berturut-turut atau PDRM akan muncul mencipta sejarah layak buat kali pertama. Saksikan secara langsung dan streaming aksi separuh akhir TM Piala Malaysia hari ini 15.10.2016 di TV9 dan portal tonton.

KEPUTUSAN
PDRM [ 0 ] – [ 0 ] KEDAH
( fulltime )

Keputusan penuh separuh akhir Piala Malaysia 2016

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *