Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Pahang vs Pulau Pinang

Siaran Langsung Pahang vs Pulau Pinang

Siaran Langsung Pahang vs Pulau Pinang 7 April 2015 Piala FA. Mungkin ramai yang menantikan aksi Piala FA 2015 di kaca televisyen secara langsung. Kini saingan kalah mati ini memasuki peringkat suku akhir. Lapan lagi pasukan yang masih bersaing.

Mengikut promo dan informasi menerusi sumber televisyen, nampaknya perlawanan Piala FA untuk hari ini cuma ada satu siaran langsung menerusi TV1 RTM. Untuk makluman , hari ini ada tiga perlawanan iaitu Sime Darby vs Pahang , Terengganu vs Perak dan perlawanan pilihan RTM adalah pertemuan Pahang vs Pulau Pinang di Stadium Darul Makmur.

Perlawanan Pahang dan Pulau Pinang dijangka menarik dengan Pahang masih segar dengan kemenangan mereka dalam Liga Super minggu lalu manakala Pulau Pinang merupakan pendahulu Liga Perdana setakat ini. Dua pasukan berbeza liga bakal berentap.

Perlawanan ini akan disiarkan secara langsung bermula jam 8.40 malam dan boleh juga ditonton menerusi streaming di myklik.rtm.gov.my/tv1 . Jadi kepada penyokong dan peminat bolasepak tempatan jangan lepaskan aksi dua pasukan ini.

live streaming Piala FA Pahang vs Pulau Pinang
Pahang vs Pulau Pinang siaran langsung TV1 RTM

Untuk makluman , peringkat suku akhir Piala FA 2015 akan dijalankan secara timbal balas. Hari ini merupakan perlawanan pertama. Jadual perlawanan 7.4.2015 

Check Also

live streaming final piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017. Malam ini akan berlangsung malam kemuncak …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *