Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Pahang vs Kelantan 11 April 2015

Siaran Langsung Pahang vs Kelantan 11 April 2015

Siaran Langsung Pahang vs Kelantan 11 April 2015. Pertembungan dua gergasi Pantai Timur dalam saingan Liga Super 2015. Stadium Darulmakmur bakal menjadi saksi dua pasukan yang mencari sentuhan kemenangan. Pasukan manakah yang akan meraih tiga mata penuh atau mereka berkongsi mata.

Tok Gajah dan The Red Warrior yang kini hanya menghuni kelompok bawahan dalam carta Liga Super memerlukan kemenangan untuk kembali menyuntik semangat dalam memburu kedudukan terbaik liga. Malam ini pasti menjanjikan aksi menarik kedua pasukan.

Pahang kini menduduki tangga ke tujuh manakala kala Kelantan setangga dibawah dengan dipisahkan dengan satu mata sahaja. Mahu tak mahu kemenangan mesti dicapai sama ada mengekalkan kedudukan atau melonjak ketangga yang lebih baik.

Buat peminat dan penyokong, pastikan anda ke stadium malam ini. Kepada yang tidak berkesempatan boleh sahaja menonton menerusi siaran langsung di Tv3 jam 8.45 malam ini. Siaran live streaming boleh diikuti menerusi tonton.com.my atau terus kepada pautan dibawah.

Pahang vs Kelantan Online

Live Streaming Pahang vs Kelantan 11 April 2015
Pahang vs Kelantan 11 April 2015 secara langsung di Tv3 8.45 malam

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *