Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Pahang vs JDT 11 Julai 2017

Siaran Langsung Pahang vs JDT 11 Julai 2017

Live Streaming Siaran Langsung Pahang vs JDT 11 Julai 2017. Perlawanan yang sudah pasti menjadi tumpuan penyokong dan peminat sukan bolasepak seluruh negara. Keputusan perlawanan ini sudah pasti akan memberikan kesan kepada kedua pasukan dalam pemburuan kejuaraan Liga Super 2017.

siaran langsung pahang vs JDT
Live Streaming siaran langsung pahang vs JDT 11 Julai 2017

Pahang perlu menang untuk merapatkan jurang mata dan memastikan masih mampu mencabar kedudukan JDT. Untuk waktu ini JDT selesa dengan kelebihan 9 mata dan jika menang sudah pasti semakin menjarakkan mata. Perlawanan yang berlangsung di Stadium Darul Makmur, sudah pasti memerlukan Pahang bermain lebih baik selepas sekadar mampu mencatat keputusan seri dalam dua perlawanan sebelum ini dalam saingan Piala Malaysia.

Siaran Langsung Pahang vs JDT

Perlawanan ini akan disiarkan secara langsung di Media Prima TV3 pada jam 9 malam. Siaran akan bermula seawal jam 8.30 malam untuk pra perlawanan.

Live Streaming Pahang vs JDT
Untuk tonton live streaming secara HD anda boleh menonton perlawanan ini menerusi portal tonton.com.my

Perlawanan yang dijangka akan sengit ini penting buat kedua pasukan terutama untuk Pahang. Jika berjaya mencipta kemenangan mereka sudah pasti akan kembali memberikan saingan kepada perebutan carta. Jika JDT berjaya menewaskan mereka, pasukan Harimau Selatan akan kekal menerajui carta dengan selesa kerana jarak mata yang jauh dan tidak mustahil mereka mampu mencipta sejarah memenangi kejuaraan liga buat kali keempat berturut-turut.

Keputusan Pahang vs JDT
Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari masa ke semasa sepanjang perlawanan.

Pahang [ 0 ] [ 2 ] JDT
( fulltime )

Untuk keputusan penuh lain-lain perlawanan, klik pautan Keputusan Liga Super 11 Julai 2017.

Selain siaran langsung Pahang vs JDT, satu lagi perlawanan adalah pertemuan Perak vs Selangor akan disiarkan secara langsung di TV9.

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *