Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Malaysia vs Laos 17 September 2014

Siaran Langsung Malaysia vs Laos 17 September 2014

Siaran Langsung Malaysia vs Laos 17 September 2014 Bolasepak Sukan Asia Incheon 2014 – Perlawanan penting buat pasukan Malaysia B-23 dalam acara bolasepak Sukan Asia 2014. Harimau Muda harus menang untuk menghidupkan peluang meneruskan cabaran dalam kumpulan A. Diatas kertas Malaysia menjadi pilihan berbanding Laos, namun prestasi di atas padang menjadi penentu. Pasti peminat ternanti-nanti akan aksi Malaysia vs Laos secara langsung
Bagi peminat di Malaysia , TV9 akan menyiarkan perlawanan Malaysia vs Laos Sukan Asia 2014 secara langsung. Siaran langsung ini akan dibawakan khas buat anda oleh TV9 kira-kira jam 3.55 petang waktu Malaysia, bukan waktu Laos tau..hehe. Jadi pastikan janji temu anda dihadapan televisyen petang ini. Sama-sama memberi sokongan kepada pasukan Harimau Muda  atau Malaysia bawah 23 tahun dengan laungan Malaysia Boleh !!!.

Live Streaming Malaysia vs Laos DISINI 

siaran langsung Malaysia vs Laos 17 september 2014
MALAYSIA vs LAOS , SUKAN ASIA INCHEON 2014
Malaysia memerlukan kemenangan kerana Malaysia tewas dalam perlawanan pertama ketika bertemu Korea. Kemenangan keatas Laos akan membuka kembali peluang untuk layak ke  suku akhir andai mampu menewaskan Arab Saudi dalam perlawanan ketiga kumpulan A. 
Mampukah Harimau Malaya kembali mengaum dalam saingan Sukan Asia Incheon 2014 ? Sama-sama kita saksikan siaran langsung Malaysia vs Laos di TV9 jam 3.55 petang 17 September 2014.

SUKAN ASIA INCHEON 2014

Terima kasih TV9 kerana menyiarkan siaran langsung bolasepak Malaysia vs Laos dan liputan terkini sepanjang Sukan Asia Incheon 2014.

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *