Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Malaysia vs Kemboja 20 November 2016

Siaran Langsung Malaysia vs Kemboja 20 November 2016

Live Streaming Siaran Langsung Malaysia vs Kemboja 20 November 2016. Hari yang dinantikan oleh seluruh peminat bolasepak Malaysia dengan perlawanan pertama Piala AFF Suzuki melibatkan skuad Harimau Malaysia menentang Cambodia dalam kumpulan B.

Perlawanan menentang Kemboja atau Cambodia ini adalah perlawanan wajib menang bagi skuad Malaysia kendalian Dato Ong Kim Swee kerana lawan selepas ini lebih kuat untuk memastikan kedudukan selesa ke separuh akhir. Malaysia vs Kemboja adalah perlawanan tumpuan dan ujian untuk melihat sejauh mana kemampuan anak buah OKS dalam edisi AFF Cup Suzuki 2016 ini.

Siaran Langsung Malaysia vs Kemboja 20 November 2016
Malaysia vs Kemboja Piala AFF Suzuki 2016

Perlawanan Piala AFF Suzuki 2016 Malaysia vs Kemboja boleh diikuti secara langsung menerusi RTM TV2 bermula jam 4.15 petang dengan perlawanan bermula pada jam 4.30 petang. Perlawanan juga boleh ditonton secara live streaming mererusi portal My Klik milik RTM. Klik pautan dibawah untuk streaming Malaysia vs Cambodia.

STREAMING MALAYSIA vs KEMBOJA

Keputusan perlawanan ini sangat penting bagi skuad Malaysia kerana jika tewas atau seri, laluan sukar akan ditempuh untuk layak ke separuh akhir. Dibawah adalah keputusan perlawanan yang akan dikemaskini dari masa ke semasa.

MALAYSIA [ 3 ] – [ 2 ] KEMBOJA

(semasa)

Check Also

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016

Keputusan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016. Empat pasukan meneruskan cabaran dalam kejohanan AFF Suzuki …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *