Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Malaysia vs Arab Saudi 24 Mac 2016

Siaran Langsung Malaysia vs Arab Saudi 24 Mac 2016

Live Streaming Siaran Langsung Malaysia vs Arab Saudi 24 Mac 2016. Perlawanan yang boleh dianggap pelengkap jadual kerana impian Malaysia ke Piala Dunia 2018 sememangnya sudah lama berakhir. Namun perlawanan Kelayakan Piala Dunia ini turut melibatkan peluang beraksi dalam saingan Piala Asia 2019. Apa yang tinggal untuk pasukan negara sekarang adalah sisa peluang dalam slot kelayakan Piala Asia 2019.

Perlawanan ini merupakan perlawanan terakhir dalam kumpulan A yang akan berlangsung di halaman lawan yang dijangka memang tugas sukar buat anak buah Ong Kim Swee. Pertemuan Arab Saudi vs Malaysia dijadualkan berlangsung pada 24.3.2016 namun untuk waktu Malaysia jam 1.30 pagi 25.3.2016.

Kepada peminat dan penyokong pasukan yang baharu sahaja menggunakan nama Harimau Malaysia ini perlawanan ini boleh ditonton secara langsung menerusi Astro Arena 801. Untuk live streaming boleh sahaja ke pautan  . Live streaming ini bukan milik infosemasa, hanya sekadar berkongsi.

Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 24 Mac 2016
Live Streaming Malaysia vs Arab Saudi 24 Mac 2016

Untuk rekod keputusan perlawanan pertama di Stadium Shah Alam berkesudahan dengan keputusan 1-2 namun kemenangan 0-3 diberikan kepada Arab Saudi oleh FIFA setelah kekecohan yang dibuat oleh penyokong Malaysia pada minit-minit akhir perlawanan.

KEPUTUSAN PERLAWANAN / LIVE SCORE

ARAB SAUDI [ 2 ] – [ 0 ] MALAYSIA

( Perlawanan bermula jam 1.30 pagi waktu Malaysia 25 Mac )

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *