Menu Tutup

Siaran Langsung Live Streaming Melaka vs T-Team

Siaran Langsung Live Streaming Melaka vs T-Team. Melaka United bakal bermain buat pertama kali dihalaman sendiri untuk musim ini berdepan T-Team pada 11 Februari 2017.

Siaran Langsung live streaming Melaka vs T-team
Melaka vs T-Team Liga Super 11.2.2017 di Stadium Hang Jebat dan secara langsung di TV3 serta streaming di Tonton.

Perlawanan Liga Super ini dijadualkan berlangsung di Stadium Hang Jebat ini menarik untuk disaksikan kerana kedua pasukan kini berada di kedudukan pertengahan liga. Kemenangan pasti memberikan salah satu pasukan kedudukan yang lebih baik.

Melaka United yang pertama kali bermain dalam saingan Liga Super kini berada di kedudukan ke 10 dengan hanya satu mata selepas dua perlawanan. Bagi T-Team pula setelah tiga perlawanan berada dikedudukan ke 4 liga dengan empat mata.

Siaran Langsung Melaka United vs T-Team

Perlawanan Liga Super Melaka United menentang T-Team akan disiarkan secara langsung menerusi Media Prima TV3 bermula jam 8.30 malam untuk pra perlawanan dengan aksi sebenar pada 9.00 malam.

Live Streaming Melaka United vs T-Team

Bagi yang tidak berkesempatan menyaksikan secara langsung di kaca TV, perlawanan ini juga disiarkan secara live streaming menerusi tonton.com.my milik media prima secara HD.

Keputusan Melaka United vs T-Team 11.2.2017

Keputusan perlawanan adalah penting untuk kedua pasukan untuk mencari kedudukan yang lebih baik untuk permulaan musim Liga Super 2017. Berikut adalah keputusan perlawanan.

KEPUTUSAN
Melaka United [ 1 ] – [ 2 ] T-Team
( semasa )

Lain-lain keputusan Liga Super 11 Februari 2017.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *