Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Kelantan vs Selangor 2 Oktober 2015

Siaran Langsung Kelantan vs Selangor 2 Oktober 2015

Live Streaming Siaran Langsung Kelantan vs Selangor 2 Oktober 2015. Persaingan dalam kumpulan C sememangnya sengit yang membabitkan Felda United, Kelantan, Selangor dan T-Team. Malam ini akan berlangsung pertemuan Kelantan vs Selangor di Kota Bharu.

Live Streaming Kelantan vs Selangor 2.10.2015
Live Streaming Kelantan vs Selangor 2.10.2015

Perlawanan ini penting buat kedua pasukan dalam misi layak ke suku akhir. Dengan Kelantan dan Selangor kini berkongsi mata yang sama iaitu empat sudah pasti kemenangan dicari untuk mengukuhkan kedudukan menjelang dua baki perlawanan terakhir.

Kepada penyokong dan peminat bolasepak kedua pasukan pastikan tidak ketinggalan menyaksikan perlawanan ini secara langsung menerusi Tv9 bermula jam 8.30 malam. Perlawanan juga boleh diikuti secara online live streaming dari pautan yang disediakan dibawah.

TONTON STREAMING KELANTAN vs SELANGOR

Apakah keputusan yang akan dicatatkan dalam perlawanan ini. Tiga mata penting buat kedua pasukan dalam misi mereka kekal bersaing dalam Piala Malaysia 2015.

Berikut adalah kedudukan terkini carta kumpulan C dimana pungutan mata setiap pasukan tidak jauh beza. Pasukan yang melakukan kesilapan pasti akan kecewa.

Kumpulan C Piala Malaysia 2015
Kumpulan C Piala Malaysia 2015

Check Also

live streaming final piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017. Malam ini akan berlangsung malam kemuncak …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *